lördag, mars 29, 2008

Miljoner människor släcker ljuset ikväll - men svensk media skriver inget...

Mellan 20-21 idag så kommer miljontals människor jorden över släcka all el under en timme. Jag föreslår att ni gör detsamma.

Svensk media tycker givetvis inte detta är intressant, man har ju "Mat-Tina" dansbravader att skriva om. Det är viktigt det...och när terrorister blir orättvist behandlade i fängelset, så är det mer mediabevakat än terrorbrotten i sig....

"Nogenlunde midtvejs, i aften mellem 20 og 21, rammer kampagnen Danmark. Her vil 18 kommuner, 164 virksomheder og institutioner og et ukendt antal borgere slukke for dele af eller hele lyset dér, hvor de er.

I København slukkes lyset i bygningerne ved Rådhuspladsen, og kommunen har teknikere ude for at slukke gadebelysningen – bortset fra trafiklysene – i store dele af den gamle middelalderby.

»Det er ikke en sparekampagne. Vi gør det for at sende et signal til verdens politikere om, at vi ønsker, at de skal gøre noget«, siger komminkationschef Ida Thuesen fra WWF Verdensnaturfonden, der står bag kampagnen."

Earth Hour är en världsomspännande aktivitet som ska köras i många år. Den är inte till för att spara pengar, utan en aktivitet som försöker öppna ögonen på världens politiker.

Läs mer på Politiken och Earth Hour

Och NU Expressen med

Inga kommentarer: