lördag, december 11, 2010

Jihad i Stockholm: Muslimsk självmordsbombare sprängde sig själv mitt i stan

Bilden Privat, hittad på Flashback

"
Cirka tio minuter före explosionerna skickades ett mejl till TT, även adresserat till Säpo, där en man vänder sig till "Sverige och svenska folket". Han hänvisar till den svenska tystnaden kring Lars Vilks målningar, de svenska soldaterna i Afghanistan och säger att "nu ska era barn, döttrar och systrar dö lika som våra bröder och systrar och barn dör."

– Våra aktioner kommer att prata för sig själva. Så länge ni inte slutar ert krig mot islam och förnedrande mot profeten och ert dumma support till grisen Vilks, säger mannen.

Därpå uppmanar mannen alla muslimer i Sverige att "sluta fjäska och förnedra er". Han avslutar meddelandet med ännu en uppmaning till "alla mujahedin i Europa och Sverige":

– Nu är det dags att slå till, vänta inte längre. Kom fram med vad än ni har även om det är en kniv och jag vet att ni har mer än en kniv att komma med. Frukta ingen, frukta inget fängelse, frukta inte döden."

Sydsvenskan

TT fick terrorfilm – före sprängningarna

Explosioner i Stockholm

”Något exploderade mot hans mage” Foto: Günter Mårder, Tomas Gustafsson, Scanpix

”Något exploderade mot hans mage”

Första vittnet på plats försökte ge mannen första hjälpen. "Det såg ut som om mannen hade burit något som exploderat på magen på honom."

Muslimer uppmanades att döda svenskar ”Våra aktioner kommer att prata för sig själva.”

Två explosioner i Stockholm – en död


/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.seGe bidrag

Inga kommentarer: