fredag, mars 08, 2013

Hjælper Ekstra Bladet Lars Hedegaards attentatmand?


Vi er rystede over at erfare, at Ekstra Bladet er fulgt efter den flyttevogn, der skulle transportere Trykkefrihedsselskabets formand, Lars Hedegaards ejendele til en sikker adresse - væk fra den lejlighed på Frederiksberg, hvor han blev forsøgt myrdet for en måned siden.
Ekstra Bladet har efter alt at dømme holdt vagt ved Lars Hedegaards lejlighed på Pelargonievej i den hensigt at finde ud af, hvor han skulle flytte hen. De er så fulgt efter flyttevognen og har i en artikel nøje beskrevet ruten gennem København.
Og ikke nok med det. I artiklen latterliggør avisen den motorcykelbetjent, som hele to gange forsøger at forhindre dem i at følge flyttevognen og dermed afsløre Lars Hedegaards nye, sikrede adresse.

Ekstra Bladet har ikke bare udvist en moralsk forkastelig adfærd ved at undergrave PETs arbejde med at etablere en adresse, hvor Lars Hedegaard kan være tryg. De er også gået Lars Hedegaards attentatmands ærinde.
Det er dybt bekymrende, at pressen, som burde være ytringsfrihedens fremmeste forkæmper og beskytter, tværtimod modarbejder den ved at forsøge at eksponere Lars Hedegaard for de attentatmænd han prøver at gøre sig fri af.

Aia Fog ( tlf: (+45)28764024)
Katrine Winkel Holm (tlf: (+45)36448841)
Kasserer og næstformand i Trykkefrihedsselskabets bestyrelse"

 /Fröken Sverige - 7 år i svenska folkets tjänst
Share |

Inga kommentarer: