lördag, november 21, 2015

"Varför flyttar de hit om de inte gillar vår livsstil?" - förklaringen är Al-Hijra


För det första så är det otroligt viktigt att folk lär sig att migrationen är själva grundstommen i islam. Enligt muhammed ska hela världen bli ett stor-Ummah (hela världen ska innefattas i detta). Detta kräver migration. Så har också skett oavbrutet i de 1400 år sekten/ideologin islam har funnnits.

Muhammed migrerade också för att sprida islam. Till Medina. Där enade han de hedniska araberna till islam och tvingade de judiska och kristna araberna till en underordnad ställning. Så kallade dhimmis (slavar till muslimer som betalar en speciell skatt, men inte har några rättigheter). Han slaktade (skar av halsen) på dem som inte accepterade.

"Islamisk migration" (Al-Hijra på arabiska) är organiskt och oskiljbart bundet till en form av migration som är en väsentlig del av den islamiska kallelsen (da’wa) att upprätta en islamisk stat eller politisk maktbas och att sprida islam.


En bra investering för att förstå vad islam systematiskt gjort i 1400 år och vad som är vår framtid om vi inte säger stopp för inflyttningen hit och etableringen av islamska kalifat så som Rosengård, Hjällbo och Rinkeby, är att köpa köpa boken Al-Hijra av ex-muslimen Sam Solomon.

Finns på Bokus för 138:- och kan vara de viktigaste 138 kronorna, som ni har spenderat i ert liv: http://www.bokus.com/bok/97809794929...-trojan-horse/

Vad det gäller humor och gläjde, så finns det en markant frånvaro av detta hos många muslimer. Det är bara de hysteriska tonårskillarnas tillgjorda fniss man kan höra när de samlas i gäng.

Jag har till och med bekanta som är ex-muslimer, som överhuvudtaget inte kan förstå normal humor eller livsglädje. Den förmågan har nötts bort sen barnsben. De blev istället fullmatade med hat (mot västvärlden i allmänhet, och USA i synnerhet), avundsjuka och en övertro på sin egen "religion". De har sen barnsben hört diverse skrönor om västvärlden. "De har tagit allt från oss", "de tar vår olja", "de går nakna och bedriver hor vid alla tillfällen" och så vidare...

De som är troende muslimer, skrattar sällan eller njuter av livet. Istället föraktar de vår (västvärldens) livsglädje och livstil.

De tror att allt detta ska de finna i deras så kallade "paradis" när de dör. Alltså hoppar man över detta i livet och ser med förakt på oss som har insett att det är "här och nu" och att "leva livet" som gäller.

Islam och västvärlden är lika förenligt som olja och vatten. Med andra ord - inte alls!

Islams budskap till oss ickemuslimer är tydligt:

1. Bli muslim
2. Bli dhimmi
3. Dö

Vad väljer ni?/Fröken Sverige - i svenska folkets tjänst sedan 2006


Inga kommentarer: