söndag, juli 30, 2006

Libanonprotester delade i två läge

" Protesterna mot de senaste veckornas våld i Mellanöstern fortsatte på lördagen med demonstrationståg och manifestationer. Men mötet mellan de båda sidorna på Stortorget var nära att spåra ur. Flera antiisraeliska demonstranter kastade skor och vattenflaskor mot motdemonstranterna innan de stoppades av sina egna."


"På Stortorget hade ett trettiotal personer samlats utanför Rådhuset i en tyst manifestation i protest mot våldet som drabbar Israel. På de få plakaten fanns krav på att ”stoppa mullornas terror”. "

"
Samtidigt tågade från Sankt Knuts torg mellan 600 och 700 Malmöbor, enligt polisens beräkningar, i ett demonstrationståg mot Israels bombningar av Libanon och Palestina. Demonstranterna krävde ett stopp på kriget och en bojkott av Israel och skanderade slagord. "

"
Bland slagorden hördes ”Bush, Bush, mördare”, ”Leve Palestina”, ”Leve Libanon” och ”Leve Hizbollah” på vägen till Stortorget. Men åsynen av gruppen på Stortorget blev för mycket för några av demonstranterna när de kom fram. De bröt sig ur tåget och började kasta skor och stenar mot motdemonstranterna."

Läs mer i Sydsvenskan

Ja, visst är det underbart? 700 som inte kan tåla synen av 30 motdemonstranter, utan måste attackera. Dom 30 stackarna, måste ju utgjort ett STORT HOT mot 700 personer, eller? Och så länge dom går ut och utropar Hizbollah till hjältar, så förtjänar dom varenda bomb dom får.

Hade varit kul att höra dom ta avstånd från terroristerna - FÖR EN GÅNGS SKULL!

Inga kommentarer: