måndag, juli 31, 2006

Högg sin bror med machete

" Den ena brodern anföll med machete, och högg av vänster långfinger på sin lillebror. Sen slog han honom över hela kroppen. Så slutade ett bråk mellan två bröder som har varsin kolonilott på Vattenverksvägen. Händelsen inträffade vid 21.30-tiden på söndagskvällen. "

Läs mer i Sydsvenskan

..only in Malmö....

söndag, juli 30, 2006

Danskere skulle bortføres under Muhammed-krisen

"Fire navngivne danske kvinder var tæt på at blive kidnappet af bevæbnede grupper i løbet af de første dage af februar, hvor Muhammed-krisen rasede. Forsøgene på kidnapning skete på Vestbredden, mens krisen var på kogepunktet, og før det danske repræsentationskontor i Ramallah havde nået at få alle danskere ud af de palæstinensiske selvstyreområder. "

"Et af tilfældene fandt sted i Nablus, hvor en ung dansk kvinde boede i et hus hos en ven. Hun havde boet der et stykke tid, og det var kendt, at hun var der. Kvinden havde forladt området få timer forinden, da 12 maskerede og bevæbnede militante trængte ind i huset og krævede hende udleveret, fortæller Rolf Holmboe."

Läs mer i Ekstra Bladet



Olaglig demonstration i Stockholm

"För att få demonstrera i Sverige krävs det tillstånd. Det struntar Salah Wahab, 46, i. Tillsammans 100 andra personer har han samlats på Sergels torg i Stockholm för att visa sin avsky mot kriget mellan Israel och Libanon. "

Läs mer i Expressen

Som vanligt gör islamisterna som dom vill. Det är bara att skita i alla lagar - "för det är så synd om oss ju".

Snart har dom tagit med hela landet tillbaka till stenålder. Åtala varenda en!

Libanonprotester delade i två läge

" Protesterna mot de senaste veckornas våld i Mellanöstern fortsatte på lördagen med demonstrationståg och manifestationer. Men mötet mellan de båda sidorna på Stortorget var nära att spåra ur. Flera antiisraeliska demonstranter kastade skor och vattenflaskor mot motdemonstranterna innan de stoppades av sina egna."


"På Stortorget hade ett trettiotal personer samlats utanför Rådhuset i en tyst manifestation i protest mot våldet som drabbar Israel. På de få plakaten fanns krav på att ”stoppa mullornas terror”. "

"
Samtidigt tågade från Sankt Knuts torg mellan 600 och 700 Malmöbor, enligt polisens beräkningar, i ett demonstrationståg mot Israels bombningar av Libanon och Palestina. Demonstranterna krävde ett stopp på kriget och en bojkott av Israel och skanderade slagord. "

"
Bland slagorden hördes ”Bush, Bush, mördare”, ”Leve Palestina”, ”Leve Libanon” och ”Leve Hizbollah” på vägen till Stortorget. Men åsynen av gruppen på Stortorget blev för mycket för några av demonstranterna när de kom fram. De bröt sig ur tåget och började kasta skor och stenar mot motdemonstranterna."

Läs mer i Sydsvenskan

Ja, visst är det underbart? 700 som inte kan tåla synen av 30 motdemonstranter, utan måste attackera. Dom 30 stackarna, måste ju utgjort ett STORT HOT mot 700 personer, eller? Och så länge dom går ut och utropar Hizbollah till hjältar, så förtjänar dom varenda bomb dom får.

Hade varit kul att höra dom ta avstånd från terroristerna - FÖR EN GÅNGS SKULL!

lördag, juli 29, 2006

Tung kriminalitet redan innan fejden

" De har pistoler och knivar och en är dömd tillsammans med Hells Angels. Sydsvenskan kan avslöja att det framförallt är män ur den ena grenen i släktfejden som dömts för brott. Flera har tidigare attackerat andra släktingar. Polisen befarar att fejden ska eskalera i överlagt mord."

" Sydsvenskan har kartlagt släkten och kan med säkerhet peka ut 32 personer som deltar aktivt i fejden. 21 på ena sidan, gren A som vi kallar den. Resten i gren B.
Därutöver finns ett tiotal personer som inte är identifierade av Sydsvenskan, som ofta är med vid sammandrabbningar, men aldrig blivit misstänkta för brott. "

"
*30-åring. Grovt kriminell som tonåring. Dömdes 1992 för tre grova rån mot gamla kvinnor. Han följde efter dem från butiker, hotade med kniv, slog, sprutade tårgas och stal deras pengar. Sedan dess har han dömts ytterligare fyra gånger för stöld- och våldsbrott.

*31-åring. Har erkänt att han tagit i uppdrag från en vän att hälla syra i vännens sambos ansikte. Han hävdar dock att det bara var ett tomt hot för att skrämma sambon som ville separera."

Läs mer om den "trevliga" ny-svenska släkten i Sydsvenskan

Terrorhot mot friidrotts-EM - säpo inkopplat

"Friidrotts-EM gör Göteborg till måltavla för internationell terrorism.
Den svenska polisen samarbetar med utländsk säkerhetstjänst för att möta hotbilden.
- Göteborg är exponerat, säger terror-experten Gunnar Jervas, docent vid Åbo akademi."

"
Säpo bekräftar att det finns en hotbild mot Göteborg och att det pågår en dialog med utländska säkerhetstjänster.
Övervakar
Det är också möjligt att Israels säkerhets-tjänst kommer att övervaka truppen på plats i Göteborg, enligt Jervas.
- Det är något som vi inte kan kommentera, säger Jakob Larsson, pressekreterare på Säpo."

Läs mer i Expressen


Iran förbjuder 2000 ord

" I Iran forbys nå 2.000 utenlandske ord."

"Den iranske presidenten, Mahmoud Ahmadinejad, har bestemt at en mengde ord skal strykes fra den offentlige ordlisten.

Nå skal man ikke lenger skrive ord som pizza, chat og kabin."

Läs mer på Dagbladet

Ytterliggare en farlig "dansk"


"
En 17-årig dreng har deltaget i over 30 væbnede Fakta-røverier, men han er svær at fange, for vennerne skjuler ham."

"Vennerne skjuler ham, og han er glat som en ål, når politiet er lige ved at fange ham. Så sent som onsdag var betjente fra Gladsaxe Politi ganske tæt på at fange den undvegne unge mand – 17-årige Abdirisaq Abdullahi Ahmed. Men han var for hurtig.

Nu er politiet rigtig trætte af at lege kispus med den 17-årige og hans venner, som glad skjuler deres kammerat, selv om han er sigtet for at have deltaget i over 30 væbnede røverier mod bl.a. Fakta-butikker i 2005. Sagen blev kendt som ’Fakta-sagen’, og en stribe andre unge sidder allerede fængslet."

Läs mer i Ekstra Bladet

Ja, dom är så vilda "danskarna"....nästan som "skåningarna"...eller "göteborgarna".




Överfall på judiskt center tog liv

"En kvinna dödades och minst fyra skottskadades vid ett överfall på ett judiskt center i Seattle i nordvästra USA på fredagen."

"Hur allvarligt tillståndet är för de skottskadade kvinnorna är ovisst. Minst tre fördes genast till operation för sina sår, säger Pamela Steele som är taleskvinna för sjukhuset där kvinnorna fick vård."

"- Jag är en muslimsk amerikan, jag är arg på Israel, ska dock den misstänkte mannen ha sagt innan han började skjuta omkring sig."

Läs mer i SvD

För att man är arg på Israel, så dödar man alltså judiska kvinnor i USA? Inget förvånar mig när det gäller islamisterna. Man bara önskar att folk kunde fatta vad detta handlar om. Att ett av islams mål ÄR att avyttra alla judar...och ett annat, är precis samma sak med oss "otrogna". Vi kommer ser mer och mer av detta på nära håll. Striden har börjat på allvar...

fredag, juli 28, 2006

Många asylsökande gömmer sig

"Den nya tillfälliga asyllagen har gjort att många fått uppehållstillstånd i Sverige. Men hittills har också cirka 8.000 personer fått avslag. Av dessa har bara 1.000 lämnat landet."


Läs mer i DN


Hur kan det vara så förbannat lätt att gömma sig i detta landet? För får man avslag så beror det på att man INTE har asylskäl.

Man borde ändra förfarandet så att man var tvungen att ta emot beskedet personligen. Och sen ut direkt med dom som inget har här att göra. Och ev. vård och hjälp för de som har VERKLIGA skäl.

Flere iranere steines ihjel

"37 år gamle Ashraf Kolhari risikerer å bli henrettet ved steining om kort tid. En mann og en kvinne ble steinet i Iran i mai."

"Ashraf Kolhari levde i et ulykkelig ekteskap og ville skille seg. En domstol nektet henne skilsmisse fordi hun har fire barn. Kolhari hadde et forhold til en annen mann enn ektemannen. For det ble hun dømt til flere års fengsel, samt dødsdom ved steining. Kolhari sitter i Evin-fengslet i Teheran. Nå i juli ble hennes sak overført til en instans som gir grønt lys for gjennomføring av dødsdommen. Når det skjer, tar det normalt to uker før dommen blir fullbyrdet. Fra Teheran har derfor Kolharis advokat Shadi Sadr sendt et nødrop til omverdenen for å redde firebarnsmorens liv."

"Mye tyder på at Iran har fått en ny bølge av steining under president Mahmoud Ahmadinejad, sier Amiry-Moghaddam. I desember 2002 inngikk iranske myndigheter en avtale med EU om å stanse praksisen med steining av kvinner. Ahmadinejad overtok som president for ett år siden."

Läs mer i Aftenposten

.....och alla svenska politiker samt media engagerar sig och hjälper till att göra detta till en angelägenhet för hela världen. Göran Persson talar i EU och har möte med Bush och Blair. Tillsammans kontaktar dom samtliga stora islamska ledare, för att få dem att gå emot Irans vanvettiga president....

....*ooooops* nu drömde Fröken Sverige igen.

Liv og død

"Flere kniver og slagvåpen funnet etter masseslagsmål ved kurdisk klubb i Oslo. Fire på sykehus."

"Den kurdiske klubben bar preg av kamp på liv og død.

- Det lå kniver og slagvåpen både inne i og utenfor bygget. Og det var blod både inne og ute. Vi vet ikke hva som har startet slagsmålet, og vi vet ikke personalia og nasjonalitet på de involverte ennå, sier operasjonslederen i politiet."


"
Ifølge en person i det kurdiske miljøet skal det ha vært minst én alvorlig knivepisode ved den aktuelle klubben tidligere, for rundt seks måneder siden."

Läs mer i Dagbladet

Alltså, folk som vi leva som neandertalare, har INGET att göra i den civiliserade delen av världen. Om vi inte stoppar detta snart, så kommer norden se ut som mellanöstern snart. Uppgörelser, hedersvåld, hot mot oss "otrogna" och mot judar. Och inte att förglömma - nergrisat och skitigt. Åk bara ut i Rosengård och se hur det ser ut där. Knappast svenskar som varit där och svinat ner.

Ny utredning om hakkorsen

" På fredagen beslutar överåklagare Sven-Erik Alhem att starta ännu en brottsutredning om hakkors på demonstrationsplakat. Och överhalar därmed ett tidigare åklagarbeslut. Men en antijudisk kampsång från måndagens demonstration klassas däremot som laglig. "

"
Det beslutet från i måndags rivs nu upp.
– När de grundläggande medborgerliga friheterna, som demonstrations- och yttrandefrihet hamnar i konflikt med lagstiftarens intention att beivra brott blir det självklart svårbedömt, säger Alhem till Sydsvenskan.
– Men hakkorset är en så laddad symbol att jag anser det klart att i förbindelse med Davidsstjärnan blir det hets mot folkgrupp. "

Läs mer i Sydsvenskan

torsdag, juli 27, 2006

Badende truet med machete

"- I skal ikke nøgenbade foran min datter, råbte en mand, da et ægtepar fra Espergærde onsdag aften ved 20.30-tiden kom op af vandet ved Jarlens grund på Gl. Strandvej i Espergærde.
Ægteparret, som er i begyndelsen af 30'erne, havde fået en svalende dukkert i Øresund, og da manden kom op, skiftede han sine våde badebukser med tørre underbukser.
Men det fik en cirka
30-årig arabisk udseende mand til at tænde af, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Jeg kan slå jer ihjel ligesom ingenting, truede han og forsvandt for kort efter at komme tilbage med en tøjbylt, hvori han gemte en stor machete-kniv, og endnu en gang fremsatte han trusler mod det chokerede ægtepar, som har anmeldt sagen til politiet.

Den truende kørte sammen med en cirka 12-årig pige væk fra stedet i en sølvgrå VW Bora."

Läs artikeln i Ekstra Bladet

Nu får vi inte ens byta badkläder på stranden. Nu ska islamisterna införa samma klädregler som i Mellanöstern även här i Norden. Underbart! Vänta bara...vi kommer se mer och mer av sånt här, om folk snart inte öppnar ögonen och säger STOPP - nu är det banne mig nog! VAKNA SVERIGE!

Antalet anmälda våldtäkter ökar

"Antalet anmälda våldtäkter har ökat med en femtedel sedan förra året. Särskilt på sommaren sker en uppgång i antalet överfall."


"Men det har också sannolikt skett en faktisk ökning av antalet våldtäkter.
- Delvis beror det på att utelivet och alkoholkonsumtionen har ökat i samhället. Det finns också fler tillfällen då människor möts. "

"
Under första halvåret 2006 anmäldes 1 966 våldtäkter - en ökning med 19 procent jämfört med samma period året innan.
Förra året anmäldes totalt 3 787 våldtäkter i hela landet. Siffran för 2004 var 2 631."

Läs mer i Sydsvenskan

Favorit i repris...

Alltid sevärd...

Flera våldtäkter i Stockholm i natt

"Tre våldtäkter har anmälts i Stockholmsområdet under natten. I Hässelby våldtogs två kvinnor och i Saltsjö Boo överfölls en 15-årig flicka av en våldtäktsman.
Strax före klockan ett natten till torsdag blev en 25-årig kvinna överfallen i närheten av Hässelby gårds tunnelbanestation.

- Det var fyra okända män som våldförde sig på henne, säger Christer Persson, stationsbefäl vid Västerortspolisen."

"Ytterligare en kvinna våldtogs i Hässelby under natten. Kvinnan åkte bil med tre för henne okända män. De stannade vid en villa och inne i bostaden våldtogs kvinnan av en man i 45-årsåldern."

"Vid tvåtiden blev en 15-årig flicka överfallen av en ensam gärningsman i Saltsjö Boo. Flickan var på väg hem när en man gick i kapp henne och började prata med henne. Strax därefter drog mannen ned flickan för en slänt och våldtog henne."

Läs mer i DN


Så? Vart är alla politiker som borde uttala sig nu? Och tidningar som Expressen låter hellre en rubrik som "Så vill unga kvinnor ha sex" dominera tidningen. Det är uppenbarligen viktigare än både mellanöstern och våldtäkterna. SMAKLÖST!

Hakkors i Borlänge kan vara brott

"Kammaråklagare Per-Göran Persson har inlett en förundersökning om hets mot folkgrupp efter att ett plakat med ett hakkors i en Davidsstjärna nyligen förekommit i samband med ett demonstrationståg i Borlänge.
- Jag tycker att det här är mer än ett angrepp mot Israel. Min preliminära bedömning är att det rör sig om hets mot folkgrupp, säger han.

Kort efter demonstrationen i Borlänge fick polisen in en anmälan efter att ett plakat med ett hakkors i en Davidsstjärna förekommit under en demonstrationen i staden. "

"
Kammaråklagare Per-Göran Persson har inlett en förundersökning om hets mot folkgrupp efter att ett plakat med ett hakkors i en Davidsstjärna nyligen förekommit i samband med ett demonstrationståg i Borlänge.
- Jag tycker att det här är mer än ett angrepp mot Israel. Min preliminära bedömning är att det rör sig om hets mot folkgrupp, säger han.

Kort efter demonstrationen i Borlänge fick polisen in en anmälan efter att ett plakat med ett hakkors i en Davidsstjärna förekommit under en demonstrationen i staden.
"

Läs mer i DN

Ja, detta varierar tydligen från dag till dag...måtte någon våga säga det högt, det som dom flesta av oss redan vet: Muslimer hatar judar och med hakkorset markerar dom att judarna ska få uppleva en ny Förintelse. Ska vi acceptera detta? Knappast!

onsdag, juli 26, 2006

Muharrem Demirok: Jag vill gå till en kvinnlig imam

"Imamer och muslimska ledare i Sverige står för ett bakåtsträvande och kvinnoförtryckande utövande av islam. Det är ett problem som ingen längre kan blunda för men som ingen tycks veta hur vi ska hantera.

Det är hög tid att utmana gamla sedvänjor och irrläror. Det är dags att på allvar ifrågasätta de muslimska organisationer som förordar en åtskillnad mellan män och kvinnor. En början vore att införa en svensk imamutbildning.

Den bristande kontrollen över församlingarna gör sedan att de kan sprida sina idéer ostört. Sverige bör därför införa begränsningar i utländska imamers rätt att verka här under längre perioder.''

Läs mer OCH kommentera i Expressen

Morddömde 18-åringen överklagar utvisning

"Den för Högsbymordet dömde 18-åringen överklagar till Högsta domstolen (HD) beslutet om utvisning. Även mamman till den mördade 20-åringen överklagar till HD - hon vill att också 18-åringens föräldrar fälls för mordet."

"
18-åringens advokat Helena Karlsson menar att det inte är rimligt att han utvisas efter avtjänat straff eftersom han har rotat sig i Sverige och inte längre har någon koppling till sitt tidigare hemland. Karlsson yrkar i andra hand att utvisningen skall tidsbegränsas."

Läs mer i DN

Rotat sig i Sverige? Han har minsann inte "rotat sig" i svenska lagar i alla fall!!! Ut med kräket fortast möjligt!

tisdag, juli 25, 2006

Lärare mördad framför klassen

"En muslimsk upprorsman tros ligga bakom det brutala mordet på en buddistisk lärare som sköts ner inför sin klass i dag.
Prasarn Martchu, 46, var den 44:e läraren att dödas i det oroliga södra Thailand."

"Han är den 44:e läraren som dödats av vad som misstänks vara muslimska vålds- och upprorsmän i södra Thailand. Lärarna ses av de muslimska upprorsmännen som verktyg för regeringen och har utsetts till mål för terrordåd liknande det i dag."

Läs mer i Aftonbladet

Varför går folk runt och inbillar sig att det skulle bli annorlunda här? Vi viker oss mer och mer för islamiseringen varje dag...och islamisterna är väl medvetna om det.

Den enda gången någon muslim kommenterar i bloggen, så är det hot och okvädningsord. Vart är alla "sekulära och moderata" muslimer? Såvitt jag kan se, så finns dom inte....för man varken ser dom eller hör dom. Och dom ska ju vara i majoritet, säger folk.... javisst..och tomten finns..
.


Lättare få sätta upp parabolantenn

Sätt upp en parabolantenn – och riskera vräkning. En hovrättsdom i julas, som gav hyresvärdarna makten över antennerna, har skapat oro bland Malmös hyresgäster. Men nu vill regeringen ändra lagen.

Vill hyresvärden att du tar bort din parabolantenn? Då är det bara att lyda. Det rådet har Hyresgästföreningen i Malmö gett till sina medlemmar i över ett halvår.
– Det är ett stort antal människor som har kontaktat oss sedan i julas, berättar Johan Perup, jurist på Hyresgästföreningen i Malmö.

Men nu flaggar regeringen för att det ska bli lättare att få sätta upp en parabolantenn. En utredning har tillsatts för att se över lagen.


Läs mer i Sydsvenskan

Tala om röstfiskeri på hög nivå! Sossarna gör ett desperat utspel för att få alla invandrarröster.
Dom är SÄMRE än prostutierade - för vanliga prostutierade tar åtminstone betalt när dom säljer sig! Vidrigt! Rösta bort packet!

19-åring kastades framför rusande tåg

"Desperat försökte mannen ta sig bort från spåret när
tåget närmade sig.
Hans väg blockerades av två män som sparkade honom i huvudet och hindrade hans flykt.
- Det här är ett mycket allvarligt brott, säger polisen
i Köpenhamn till Kvällsposten."

"
Den 19-årige mannen såg lyktorna på tåget komma närmare. Samtidigt såg lokföraren vad som hände och tvärbromsade tåget. Med ett par meters marginal fick han stopp på loket innan det körde in i mannen.
Dramat utspelade sig på Nörreports tågstation i Köpenhamn klockan 07.30 på söndagsmorgonen. Av oklar anledning har 19-åringen kommit i bråk med två andra män."

Läs mer i Expressen

Expressen har bara glömt att beskriva gärningsmännen. Inget ovanligt av svensk media direkt..

Jag har dock läst beskrivningen i danska tidningar. När man lägger ihop det med att det skedde i Nörreport.....så får ma samma resultat som för de flesta grova brott numera.



Missbrukade 11 åring

" Retten i Tønder afsagde tirsdag den hidtil hårdeste dom i sagen om flere mænds overgreb på en pige. Ismael Gültekin blev idømt fængsel i tre år og seks mdr."

"Den tiende mand er blevet dømt for at misbruge den 11-årige pige fra Tønder. 37-årige Ismael Gültekin ankede på stedet dommen til frifindelse.
"

Läs mer i Extra Bladet

DF lægger pres på regeringen i sag om tjek af evakuerede

"Dansk Folkeparti inddrager nu tre ministre – integrationsminister Rikke Hvilshøj, udenrigsminister Per Stig Møller samt indenrigsminister Lars Løkke Rasmussen - med henblik på at få undersøgt de fra Libanon evakueredes forhold på lang en række områder. Dette sker, fordi regeringens reaktion på Dansk Folkepartis opfordring har været særdeles uklar.

Det oplyser Dansk Folkepartis udenrigsordfører Søren Espersen, som peger på, at det ikke er alene som allerede bebudet er nødvendigt med undersøgelse af de pågældendes tilknytning til arbejdsmarkedet.

- Først og fremmest skal det naturligvis sikres, at landets kommuner får adgang til oplysninger om, hvilke af deres borgere, der er blevet evakueret fra Libanon. Dernæst skal vi have oplyst det nøjagtige antal evakuerede danske statsborgere i forbindelse med de sidste dages redningsaktioner, siger Søren Espersen.

Han understreger, at Dansk Folkeparti også vil kræve en undersøgelse af, hvor mange børn uden papirer, der er hjulpet ud af Libanon, ligesom partiet ønsker oplyst, hvilke rejseselskaber de evakuerede var rejst af sted med.

Endelig ønsker Søren Espersens regeringens bekræftelse af, at Dannebrogs image i Libanon er fortræffeligt, og at ingen af udenrigstjenestens medarbejdere er blevet chikaneret, fordi de er danskere.

- En række politikere på venstrefløjen har sammen med chefredaktører, forhenværende ambassadører og ministre samt visse topfolk inden for erhvervslivet utrætteligt hævdet, at Danmarks omdømme i udlandet har lidt overlast på grund af Muhammed-krisen. Det stemmer dårligt overens med den symbolværdi, Dannebrog har fået for de evakuerede fra Libanon, siger Søren Espersen. "

Läs mer på Dansk Folkepartis hemsida



8000 evakuerade från Libanon

"Vid måndagens slut har cirka 8 000 svenskar kunnat flyga hem - den största evakueringsinsatsen av svenskar hittills enligt Jämtin."

Läs mer i SvD

Vore kul att se notan på det kalaset. Men det var sannerligen energiskt gjort om man jämför med tsunamin. Undrar varför?

måndag, juli 24, 2006

Terrorrättegång i Australien

"Tretton män står inför rätta i Australien anklagade för terrorbrott. Gruppen påstås ha varit i ett tidigt skede av planläggning för att begå attentat när tio av männen greps i Melbourne och Sydney i november förra året. De tre övriga greps i mars.

De ska enligt åklagarmyndigheten ha haft som syfte att förmå Australien att dra tillbaka sina soldater från de internationella styrkorna i Afghanistan."

" Minst en av männen ska ha genomgått utbildning hos terrornätverket al-Qaida i Afghanistan."



Läs mer i SvD

Hakkors på israelisk flagga polisanmäld

"
Malmöpolisen har på måndagen polisanmält en banderoll med ett hakkors på en israelisk flagga som förekom i ett demonstrationståg i helgen.
- Vi vill få veta om budskapet är ett brott mot lagen. Åklagare har tolkat lagen på olika sätt och vi står mitt emellan, säger kommissarie Bengt-Åke Malm vid polisen i Malmö.

Under måndagen prövade överåklagare Sven-Erik Alhem frågan på eget initiativ.

Hans tolkning är att budskapet kan misstänkas vara hets mot folkgrupp. Den som använder en sådan symbol måste inse att det inte bara kan uppfattas som ett angrepp mot ledningen för staten Israel, "utan också utgör ett tydligt budskap om missaktning mot folkgruppen judar som sådan", skriver Alhem i sin bedömning.

- Det är nu upp till kammaråklagaren att avgöra ifall det bör väckas åtal mot de demonstranter som använde hakkors under tidigare demonstrationer här i Malmö mot kriget i Libanon, säger Sven-Erik Alhem."

Det folkpartistiska oppositionsrådet i Malmö, Iva Parizkova Ryggeståhl, har krävt att kommunen ska frysa alla bidrag till Palestinska föreningen.

Varför pekar du ut en av flera medarrangörer?

- Jag hade först fått felaktig information om vem som arrangerade demonstrationen. Men jag håller fast vid mitt uttalande. Föreningen har visat dåligt omdöme genom att tidigare bjuda in Hamas till Malmö. De har inte heller tagit tydligt avstånd från banderollerna, säger Iva Parizkova Ryggeståhl."



Läs mer i DN


Säkerhetskontroll på imamer innan anställning

"Hans Kristian Skytte, der er medlem af Folketingets retsudvalg for Dansk Folkeparti, mener, at der er brug for en streng kontrol af imamerne.

»Først og fremmest må man via Forsvarets Efterretningstjeneste eller Politiets Efterretningstjeneste sørge for, at de bliver undersøgt, så vi kan være sikre på, at de ikke har en fanatisk holdning til religion. Det nytter ikke, at vi åbner lukkede fængsler for folk, der fra en talerstol legaliserer, at det kan være i orden at slå folk ihjel. Det er ikke foreneligt med dansk praksis om religionsfrihed,« siger Hans Kristian Skytte."

Läs mer på Jyllands Posten


När får vi ett DF i Sverige....eller ett SF, får det ju bli.... ?

söndag, juli 23, 2006

Islamic Olimpics

The science of islam

Datorer stals vid Möllevången

Två bärbara pc-datorer stals på söndagen från Möllevångsgruppens lokaler på Södra Parkgatan 27. Maskinerna disponerades av arrangörerna av Möllevångsfestivalen nästa helg, 28-29 juli.

– Nu får vi jobba ännu mer, suckar Jens Svensson i arrangörsgruppen. Vi hade en massa planering och kontaktinformation i datorerna.

Läs mer i Sydsvenskan


Folk bemödar sig för att arrangera en festival på Möllan - och belönas med att två laptops stjäls av doem... :cry:

Saddam akut sjuk - tvångsmatas

Efter hungerstrejk i 17 dagar fruktas nu för ex-diktatorns liv.

"Saddam Hussein fördes tidigt i morse akut till sjukhus.
Enligt åklagaren Jaafar al-Moussawi är det fara för ex-diktatorns liv - sedan han hungerstrejkat i 17 dagar.
- Läget är inte stabilt. Han får näring med dropp, säger al-Moussawi."

Läs mer i Expressen

Nu börjar man ju nästan tro på Allah....
Wink

Tankar om evakureringen...

"De har kommit till Sverige och påstått sig fly från regimen i Libanon. Ändå står de i vårt land och protesterar mot ett krig riktat mot den regim som de påstått sig flytt från. Märkligt! Som vanligt är detta inga frågeställningar som svenska massmedier överhuvudtaget tar upp. Istället ser vi vinklingar av konflikten och propaganda i svensk nyhetsrapportering som skulle göra självaste Goebbels avundsjuk."

Björn Söder, Sverigedemokraterna

Läs mer mer i hans blogg

*hehe* Ja..jag tyckte han fick med det hela där... Very Happy

Imam bragte sin familie i sikkerhed

"Den kendte danske imam Ahmad Akkari lod sig evakuere fra Libanon til Danmark, da han fik mulighed for at medbringe sin datter og kone, som nu har fået midlertidig opholdstilladelse. Han afviser kritik af evakueringen.

Det var først onsdag i den forløbne uge, at han begyndte at overveje at lade sig evakuere. »Jeg fik at vide, at der var mulighed for at få sine familiemedlemmer med hjem til Danmark, selvom de ikke er danske statsborgere, men først gjorde jeg ikke noget ved det. Men om eftermiddagen ringede jeg til det danske generalkonsulat i Beirut for at få oplysninger, og de syntes, at jeg skulle komme til Beirut så hurtigt som muligt. Så pakkede vi en lille taske og tog af sted og kom med færgen torsdag. Vi var de sidste, der kom med til Danmark,« siger Ahmad Akkari. Akkari regner med, at han og familien vil opholde sig i Århus, indtil konflikten i Mellemøsten driver over."

http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3854678/


Jo, nu duger landet som han gjorde sitt bästa för att knäcka. Vilket svin.

Flere flygter til Malmø

"Antallet af danskere, der vælger at flytte til Malmø, vokser, og hver femte angiver reglerne for familiesammenføring som årsag til flytningen."

Omkring 400 borgere fra tredjelande søgte i 2005 om familiesammenføring med en dansk statsborger bosat i Malmø. Til sammenligning gav Danmark i 2005 tilladelse til familiesammenføring til 2.500 udenlandske ægtefæller.

Dermed er anslået 1.400 danskere flyttet til Malmø siden stramningen af de danske regler i 2002, men hertil kommer tilflytningen til resten af Skåne samt området omkring Göteborg."

Läs mer på Jyllands Posten

Afsløret på video: Imam opfordrede til drab

"Et videobånd viser, hvordan den danske imam Naveed Baig som ung og medlem af den stærkt islamiske organisation Minhaj-ul-Quran opfordrede deltagere i et møde i Valby til at dræbe visse muslimer. Naveed Baig har siden været imam i Vridsløselille Statsfængsel og på Rigshospitalet. Skarp kritik af hans ansættelser. "

"om ungt medlem af den islamistiske organisation Minhaj-ul-Quran tilkendegav den danske imam Naveed Baig, København, sin støtte til drab på muslimer, som ikke overholder den muslimske tro."

"Den handlede om, hvordan muslimer skal forholde sig til muslimer, der ikke opfører sig i overenstemmelse med gældende, islamiske regler. »Hvis han (en muslim, red.) ikke beder om tilgivelse eller lærer af sine fejl, har man ret til (pligt til) at dræbe ham,« siger han blandt andet."

Läs mer i Jyllands Posten


Ytterligare en snäll och go imam som har blivit "missförstådd" av oss otrogna, eller? Rolling Eyes

Flera småbränder i Malmö under natten

" Natten till söndagen blev stökig för räddningstjänsten. Ett tiotal småhändelser sysselsatte främst styrkorna i Malmö, stundtals var samtliga resurser insatta.

Under natten har två anlagda bränder inträffat på Bulltoftaområdet i Malmö.
En brand i ett lager lastpallar på Pilotgatan vid 00.50 tiden i natt. Brandkåren larmades av boende på Baragatan som ligger en bit från branden. När räddningsstyrkan från Jägersrostationen anlände brann det ordentligt i lastpallarna."

Läs mer i Sydsvenskan


Åh...alla containrarna måste ha satt eld på sig själva...eller? Tycker annars att det verkar vara ett ursvenskt beteende....jag hört att särskilt "skåningarna" tycker sånt är underhållande.

Jag hoppas INGEN missar symboliken i det som händer nu...


lördag, juli 22, 2006

Läkare riskerar åtal för omskärelser

"En dansk läkare som omskurit fem pojkar i nordvästra Skåne riskerar nu åtal. Efter ingreppen har pojkarna tvingats söka sjukhusvård."

"Den danske läkaren har ingen legitimation i Sverige och inte heller det särskilda tillstånd från Socialstyrelsen som krävs, skriver Helsingborgs Dagblad.

Den yngsta av pojkarna hade inte fyllt ett år när han omskars i sitt hem. Några dagar senare fördes pojken till Helsingborgs lasarett där man konstaterade att han var den femte pojken som sökt läkarvård under samma vecka. "

Läs mer i DN

"Kommer det att förekomma hakkors i morgon med?

"Kommer det att förekomma hakkors i morgon med?

– Ja, jag tror det, säger Jamal Khabisa, tjänsteman på Palestinska Föreningen. Alla har rätt att uttrycka sig. Det som händer i Libanon påminner om vad som hände judarna under andra världskriget."

Läs mer i Sydsvenskan


Åtalad menar ofredande var ett missförstånd

"När den okände mannen grep tag i hennes kläder och försökte slita in henne i en port fick den 22-åriga kvinnan panik. Rädslan gav henne oanade krafter och efter en kort strid lyckades hon slita sig loss. Innan mannen försvann runt nästa gathörn, vände han sig om och vinkade åt henne.

Den 33-årige mannen åtalades igår för sexuellt ofredande. Han hävdar att kvinnan missförstått hela situationen till följd av språksvårigheter och nekar till alla anklagelser.

Händelsen utspelade sig, enligt polisutredningen, i mitten av april och föregicks av en lång promenad igenom centrala Lund under vilken 33-åringen påtvingade kvinnan sitt allt mer närgångna sällskap.
Hon hade missat en buss vid lasarettet strax före klockan halv två på eftermiddagen och efter en kort diskussion med en kamrat börjat promenera söderut mot centrum. Hon hörde då någon ropa och i höjd med Allhelgonakyrkan kom 33-åringen ikapp henne. "

"Han nekade till alla anklagelser och hävdade att allt var ett missförstånd på grund av att han talade så dålig svenska."


http://sydsvenskan.se/lund/article173617.ece

Vidriga äckel är allt jag har att säga! Ska det verkligen vara meningen att vi ska få gå med mobilen på, med 112 inslaget....larm, kniv och tårgas i väskan. Är det kvinnans framtid i det "nya Sverige", bara för en massa dårar inte kan acceptera att VI VILL INTE HA ÄCKLENA!


Så fort jag är ute på kvällen numera, så pladdrar jag hysteriskt i telefon. Och det måste dessutom vara med någon som vet exakt vart jag går. Det går knappast att ringa mormor i norrland...hon har ingen aning om vart Fersens väg i Malmö ligger. Utan jag talar alltid om för vän X eller Y att: "Nu går jag där, du vet förbi den där pizzerian...bla bla..."

Nu är det inte så att jag är ute och ränner på kvällarna i Malmö. Jag tar ALLTID taxi hem. Och jag ber ALLTID taxichaffören vänta tills jag är inne i porten, innan han/hon kör. Har ibland gjort det från ställen som ligger 300 meter hemmifrån. Men om det är närmare då..? Typ 3-4 hus? Jo, då ringer jag direkt till någon av mina vänner.

Jag tar heller aldrig en taxi från gatan. Ringer alltid upp bolaget. Fler än en som jag känner har råkat ut för kränkningar från taxichaufförerna. Och såna som jag inte känner, har drabbats ännu värre...blivit våldtagna eller tvingade till oralsex (som man ju lätt kan kalla en våldtäkt med i ett sånt fall).

Det värsta som har drabbat mig i en taxi, är att jag blivit utskälld för att jag är svensk och jag har fått höra att detta är "ett jävla skitland, där man måste betala skatt". Men det är ju för delen illa det med.

Malmö är redan förlorat...men vi kan rädda resten av Sverige. Om vi ser till att rösta bort sittande regering i september - så är vi en bit på väg.

Fröken Sverige




Demonstranter bröt mot lagen med hakkors

"Medverkande i torsdagens demonstration på Gustav Adolfs torg bröt mot lagen. På minst två plakat användes det nazistiska hakkorset intill den israeliska flaggan. Hets mot folkgrupp, enligt lagen.

MALMÖ.– Hakkorset har den typen av symbolvärde som betecknas som hatbrott och faller under bestämmelsen om hets mot folkgrupp, säger överåklagare Sven-Erik Alhem som ansvarar för handläggning av hatbrott. Det är i sig en symbol som är straffbar men det hela kompliceras av det faktum att det var barn som höll i plakaten.

Torsdagens demonstration mot kriget i Libanon hölls på Gustav Adolfs torg och lockade hundratals personer under parollen Israels terror i Libanon.
Protesterna var högljudda men stämningen trots det ganska lugn.
– När ett krig kommer kan det ibland hända att argumenten inte räcker till, säger Sven-Erik Alhem, och det kan hända att man kränker andra personer på ett icke lagligt sätt. Men om polisen är på plats ska de se till att beivra den här typen av brott."

Läs mer i Sydsvenskan

Och kommer det att ske nått med detta? Eller är det meningen att vi ska TILLÅTA hakkors i Sverige nu? Synd att jag inte var där och fotade det. Då hade jag kunnat anmäla det. Hopppas nunågon gör det.

Dags att höja skatten igen?

Sammanlagt hade 6 800 svenskar fram till och med fredagskvällen kunnat lämna Libanon.


Läs mer på Aftonbladet

Libanon måste vara ett av Sveriges största resmål? Eller? Rolling Eyes

Ung vanvidsbilist død. Passager kvæstet

"Den ene af de to unge mænd, der den 4. juli kørte galt efter høj fart i det indre København er død. Hans kammerat er stadig i koma.

Den 4. juli klokken 21 kørte to unge mænd galt med høj fart i det indre København. Mændene måtte skæres fri af bilen, efter den var væltet.

Den ene af de to unge mænd, der sad i bilen, døde, efter han i tre dage blev holdt kunstigt i live ved hjælp af en respirator.

Han havde indre blødninger og stod ikke til at redde, så der blev slukket for respiratoren sidst på eftermiddagen fredag den 7. juli. Han blev kun 19 år, fortæller en ven af den afdøde til ekstrabladet.dk

I onsdags blev han begravet i Kamenica i Kosovo.

Hans kammerat, som var med i bilen, ligger stadigvæk i koma, men hans tilstand har stabiliseret sig, fortæller vennen.

Vidner fortalte politiet, at de mente, farten var omkring 120 km./t."

Läs mer i Ekstra Bladet

Ja, såna "stolle-race" körs varje natt i Malmö med. En vacker dag är det någon helt oskyldig som kommer att drabbas. Kanske ett barn. Eller en kvinna med barnvagn...

Vad det gäller dessa i Danmark, så säger jag bara en sak: Gud straffar somliga direkt.

fredag, juli 21, 2006

Lod kamphund angribe bartender


"24-årig mand idømt halvandet års fængsel for at pudse sin kamphund på bartender i Helsingør

Den 24-årige Nazar Saad fra Nivå blev i går idømt halvandet års fængsel for at lade sin kamphund angribe en bartender, skriver Frederiksborg Amts Avis.

24-årige Nazar Saad fra Nivå havde selv regnet med at blive frifundet for sin rolle i et særdeles blodigt overfald på en bartender i Helsingør den 25. maj i år. Men så let slap han ikke.

Onsdag blev Nazar Saad idømt halvandet år bag tremmer for blandt andet at have ladet sin kamphund gå løs på en bartender på bodegaen København i Helsingør Kristi himmelfartsdag.

Sammen med to kammerater var han blevet tilkaldt af en pige på værtshuset, som følte sig truet.

Da en bartender ville smide de tre mænd ud, blev han gennemtævet med en flaske, en barstol og en billardkugle, hvorefter den 24-årige mand lod sin kamphund angribe.

Dommen på halvandet års fængsel er samtidig afgørelsen for flere forhold om trusler, hærværk og ulovlig våbenbesiddelse.

Afgørelsen blev straks anket til landsretten."

Läs mer i Extra Bladet


Läs också gärna på Kamp mot kamphundsägare

Kommentera gärna och mycket...kom med tips.....och kom gärna in på FOMI´s forum och diskutera islamiseringen.

Avskedsvideo funnen hos terroråtalad


"Rättegången i Sarajevo mot den terroristmisstänkte 19-årige svenske medborgaren fortsatte på fredagen då en polisman som deltog i tillslaget förhördes.

Svensken kan dömas till mellan 3 och 20 års fängelse. Vid tillslaget hittade polisen en avskedsvideo i 18-åringens ficka.

Den svenske medborgaren från Kungälv greps den 19 oktober 2005 i lägenhet i Sarajevo tillsammans med en turkisk medborgare som har danskt uppehållstillstånd."


Amerikansk polis har i amerikanska medier uppgett att svensken under kodnamnet ”Maximus” ska ha värvat krigare till al-Qaida. 19-åringen kom till Sverige från Sarajevo 1992 tillsammans med sin mor och sina bröder."

Läs mer i DN

Och eftersom svensk media skriver svensk och skandinav hela tiden, så får ni bilderna på dom små "svenskarna" idag igen. Men idag står det åtminstone det jag markerat i rött. Mirsad Bektasevic låter ju annars lika ursvensk som Pär Svensson..eller?

Man knivhuggen på Bergsgatan

"En 30-årig man knivhöggs i bröstet efter ett bråk på Bergsgatan, natten till fredagen. Knivmannen var vid lunchtid på fredagen inte gripen. 30-åringens skador bedöms som allvarliga, men inte livshotande på fredagsmorgonen.

MALMÖ. Enligt polisens uppgifter från vittnen och 30-åringen kom knivmannen och 30-åringen i bråk inne på restaurang Bodoni. De hade tidigare under kvällen varit i ett mindre bråk i Folkets park. Vid 02-tiden råkade de på varandra på restaurangen.

De gick ut på gatan – för att göra upp, enligt uppgifterna till polisen.
– Helt plötsligt drog han fram en kniv och högg bröstet, säger Göran Billberg, informatör vid polisen, om vad vittnena berättat."

Läs mer i Sydsvenskan

Denna staden är totalt laglös...

Libanon: Sverige lovar bistånd

Sverige står berett med hundratals miljoner i biståndspengar till Libanon och Gazaremsan. Det säger utrikesminister Jan Eliasson, som beskriver det humanitära läget i Libanon som "kritiskt".

Läs mer i Aftonbladet

Jag blir lika förvånad varje gång jag ser alla "hundratals miljonerna" delas ut - och sen ser jag alla hemlösa i Malmö....och undrar varför det inte finns något till dom?

Ytterliggare en "svensk" i farten.


"I samband med förhör slog 24-åringen ner förhörsledaren i polishuset i Ängelholm vid 13-tiden på torsdagen. Sedan kastade han sig ut från andra våningen och rymde."

Läs mer i Sydsvenskan

Svensk media ligger lågt igen....


Svensk media "glömmer" ju att skriva om våra intressanta "svenskar" ju...och mest av allt glömmer dom ju att sätta in foton på dom.

Men våra grannar glömmer inte:


"19-årig svenske tiltalt i Bosnia:
Planla terrorangrep i Europa

Svenske Mirsad Bektasevic (19) (til venstre) skulle sammen med disse to kameratene utføre et terrorangrep i Europa.

En politimann, som har vitnet i dag, fortalte at politiaksjonen der de antatte terroristene ble tatt var svært dramatisk.

Svenske Bektasevic
skal ha forsøkt å hindre politiet i å komme inn i leiligheten, mens kameraten Cesur hadde en pistol i hånden, som han gjemte i jakken sin.

- De mistenkte reiste til Bosnia med det formålet å utføre en terroristhandling på territoriet til Bosnia-Herzegovina eller et annet europeisk land, på et uidentifisert, men for dem kjent mål, med det formål å tvinge myndighetene i Bosnia eller andre land til å trekke tilbake sine tropper fra Afghanistan og Irak, sa aktor Ahmet Halebic da rettssalen startet i dag, ifølge nyhetsbyrået AP."

Läs mer i norska VG

Krever handling mot utenlandske lovbrytere

Politikere i Høyre og Frp er skremt over at utvisning av utenlandske kriminelle ikke hindrer dem i å begå nye lovbrudd i Norge. Den politiske ledelsen i Justisdepartementet vil ikke kommentere problemet.

En etterforskningsgruppe i Hordaland politidistrikt mener å ha avdekket flere problemer i arbeidet mot organisert kriminalitet begått av utenlandske statsborgere i Norge.

Bergens Tidende har i to dager forsøkt å få den politiske ledelsen i Justisdepartementet til å kommentere saken, uten å lykkes.

- Hvis vi har systemsvakheter, må vi gjøre noe med dem. Vi behandler utenlandske kriminelle enda mer vennligsinnet enn våre egne, som jeg synes allerede behandles alt for mildt, sier Jan Arild Ellingsen, nestleder i Stortingets justiskomité.

Også han ønsker at utenlandske statsborgere skal sone straffen sin i hjemlandet.

- Ingenting er bedre enn at folk fra Albania soner i Albania. Jeg tror det er mer preventivt, fengslene der har en annen standard enn her i landet, sier Ellingsen.

Läs mer i norska BT

Det vore kul att höra svenska politiker uttala sig om detta....well...man kan ju alltid drömma ju...

Akkari på vej til Danmark

Ahmed Akkari har ellers i flere måneder opholdt sig i sit fødeland og udtalte tidligere, at han ikke ville tilbage til Danmark. Han blev landskendt under Muhammed-krisen p.g.a. den såkaldte imam-rejse.

- Mit indtryk er, at transporten hjem foregår sikkert, og at ingen lider overlast, siger Ahmed Akkari til TV2/Nyhederne.

Han var meget kritisk over for de danske myndigheder i forbindelse med Muhammed-krisen.

- At kritisere myndigheder er en del af det at være en fri borger. Det betyder ikke, at retten til at være dansk statsborger forsvinder.

Ahmed Akkari har tænkt sig at starte en kampagne mod krigen fra dansk grund.


Läs artikeln i B.T

Ja...den mannen har INGA gränser alls. Måtte dom kunna få ut dåren ur Danmark på livstid. Han har ju inte en cell rätt i skallen.

.....ännu en bilbrand.....




En brand utbröt på översta våningen i ett parkeringsdäck på Snödroppsgatan i Holma strax före klockan ett natten till onsdagen. En bil blev helt utbränd, och en bil som stod parkerad intill blev kraftigt brandskadad.

HOLMA. Branden, som lockade ett hundratal åskådare från bostadshusen intill, tros vara anlagd.
Holma har under den senaste tiden drabbats av flera anlagda bränder i bilar.

Läs mer i Sydsvenskan

Härlig stad man bor i....


Plakat med hakkors i Malmö idag...

"Protesterna blev mer kontroversiella än vad Rabbe Baydoun hade tänkt sig. När demonstranterna samlas på Gustav Adolfs torg vajar flera flaggor i luften: Libanons, Palestinas och den gula Hizbollahfanan med kalasjnikovs.

Porträtt på Hizbollahledaren Hassan Nasrallah höjs mot luften och Hizbollahs låt ljuder i högtalarna. Några barn bär plakat med hakkorssymbolen intill den israeliska flaggan.

En talare skriker:
– Länge leve Libanon och krossa sionismen! "

Läs mer i Sydsvenskan

Jaja....vilka svin rent ut sagt....Så får man bära sig åt i Sverige numera. JAG SKÄMS!

torsdag, juli 20, 2006

Bombhot mot judiska församlingen

En okänd avsändare hotar att spränga synagogan i luften. Hotet har direkt anknytning till den pågående krisen i Libanon och Israel.

MALMÖ. Vid 19.20-tiden på torsdagskvällen upptäcktes en fasttejpad lapp på judiska församlingens synagoga på Betaniaplan.
– Vi ser mycket allvarligt på det här. Det är andra gången på en vecka som vi har tagit emot hot av den här kalibern, jämfört med mer traditionella hot, säger en källa inom judiska församlingens säkerhetsavdelning till Sydsvenskan.

Läs mer i Sydsvenskan

tisdag, juli 18, 2006

Hot mot judiska församlingen i Malmö

"I fredags inkom ett hotbrev till judiska församlingen i Malmö. Hotet hade direkt anknytning till den pågående krisen i Mellanöstern.Trots att det finns en ständigt närvarande hotbild har församlingens säkerhetsavdelning tagit hotet på ”extremt allvar”.

MALMÖ. – Allt som händer nere i Mellanöstern just nu slår tillbaka mot oss. Nu höjer vi skyddsinsatserna mot både personer och objekt, säger en källa inom församlingens säkerhetsavdelning till Sydsvenskan."

Läs mer i Sydsvenskan

Ja, det är sånt här som får mig att INTE ta brinnande hakkors som ett skämt eller pojkstreck!

Underbara Dansk Folkeparti!

Dansk Folkepartis udenrigsordfører Søren Espersen vil i Folketinget have integrationsminister Rikke Hvilshøj og beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen til at iværksætte en undersøgelse af, hvilke evakuerede danske statsborgere fra Libanon, der modtager offentlige ydelser, og om disse ferierende danskere i givet fald står til rådighed for det danske arbejdsmarked.

- Evakueringen af tusindvis af danske statsborgere i Libanon giver os en enestående mulighed for at undersøge, hvilke personer det drejer sig om, og om de pågældende modtager overførselsindkomster, herunder kontanthjælp og dagpenge i Danmark, siger Søren Espersen.

- Hvis man modtager sådanne ydelser, skal man naturligvis stå til rådighed for arbejdsmarkedet, hvilket indebærer at man ikke kan feriere, mens man modtager ydelserne, eller – endnu værre – udføre arbejde i udlandet. I forbindelse med hjemtransporten bliver alle passagerer registeret med navn og bopæl for at sikre, at kun danske statsborgere er med flyene.

Netop via disse lister er der nu en oplagt mulighed for at undersøge hver enkelt statsborgers økonomiske forhold og træk på offentlige ydelser. Herefter vil det ikke være svært at fastslå, om der foreligger ulovlige forhold som eksempelvis socialt bedrageri og overtrædelse af rådighedsregler for arbejdsmarkedet m.m., siger Søren Espersen.

Dansk Folkeparti

*HAHAHA* Så underbart! Tänk om någon politiker vågade skriva så i Sverige....

Very Happy

måndag, juli 17, 2006

Pedofilen Abdallah Ait Oud åtalad för mord på två flickor





















"Den belgiske anklagemyndighed sigtede mandag en 38-årig mand, der tidligere er dømt for pædofili, for drab på to piger i Liege i juni."


"Anklageren Anne Bourguignont sagde på et pressemøde, at den varetægtsfængslede Abdallah Ait Oud har været på det sted i byen, hvor syvårige Stacy Lemmens og 10-årige Nathalie Mahy blev fundet myrdet.

Dels er der på hans tøj fundet pollen fra planter, som findes på gerningsstedet, og desuden skal tekstilfibre fra Abdallahs jeans være blevet fundet på liget af Nathalie."

Läs mer i Ekstra Bladet

Givetvis finns han med namn och bild i danska tidningar. Lika givet finns han med namn - men inte bild - i Expressen.

Ännu mera givet är att i Aftonblaskan står det varken namn eller finns någon bild.

Når det brænder i Mellemøsten, ryger det i Danmark

Pia Kjærsgaard s ugebrev

"Nu er der brand i Mellemøsten igen. Det er desværre ikke en sjældenhed, og vi har en tendens til at ryste på hovedet og afvise det som et mellemøstligt problem. Men konflikter i Mellemøsten påvirker også Danmark, hvilket den store evakuering fra Libanon tydeligt viser.

En ting der for alvor bekymrer mig ved konflikten i Mellemøsten er, at disse konflikter ikke længere udelukkende foregår mellem stater. Den nuværende krigstilstand er udløst af, at Hamas og Hizbollah angriber Israel fra det skjulte

Begge terrororganisationer er udstødt af verdenssamfundet på grund af deres skrækvision om en verden styret af en forrykt udgave af Islam, hvor der ikke er plads til andre end de rettroende.

Disse islamiske terrororganisationer har efterhånden både langtrækkende raketter og andet militært isenkram til rådighed, som vi traditionelt forbinder med moderne staters militære styrker. Samtidig holder de sig ikke tilbage for at benytte sig af selvmordsterror. Det der er så farligt er, at de ikke har noget politisk ansvar, fordi de af naturlige grunde ikke kan anerkendes af verdenssamfundet, som disse organisationer foragter - særligt de vestlige demokratiske stater.

Vi så det med Al Qaeda, der angreb USA den 11. september 2001 med tretusinde dødsfald til følge. Al Qaeda havde fået lov at gemme sig i ly af det forfærdelige Taleban styre i Afghanistan, som USA med hjælp fra dets allierede, heriblandt Danmark, efterfølgende fjernede.

Der er således opstået en yderst farlig alliance mellem islamiske terrororganisationer, der slår sig ned i borgerkrigshærgede lande og andre svage, ofte muslimske, stater.

Islamisterne går øjeblikkeligt i gang med at skabe krig og usikkerhed for derefter at true lokalbefolkningen til at acceptere deres tilbud om våbenhvile og sikkerhed, ofte under beskyttelse af slyngelstater som Iran og Syrien.

Men prisen for ”beskyttelse” fra disse islamiske organisationer er frygtelig høj i form af massiv kvindeundertrykkelse, barbariske straffe og dyb fattigdom som følge af den middelalderlige tankegang, der smadrer den økonomiske udvikling i området.

Hvad har det så med Danmark at gøre? Svaret så vi mest tydeligt i løber af vinteren, hvor ekstreme muslimske kredse over hele verden, under indflydelse fra rabiate danske imamer, mobiliserede masserne og trådte på og satte ild til danske symboler.

Hamas mobiliserede vrede palæstinensere i Gaza og på Vestbredden og Hizbollah arrangerede voldsomme demonstrationer i Beiruts gader blandt libaneserne. Det er de selv samme organisationers kidnapninger og konstante angreb på Israel med missiler affyret fra civile beboelsesområder, som har formået at sætte gang i en større konflikt i Mellemøsten, som kan føre hele regionen ud i en storkrig. I den forbindelse er det vigtigt, at også israelerne holder hovedet koldt og gør alt for at begrænse de civile tab, som islamisterne håber vil blive udløst af deres provokationer.

Alt i mens fører de manglende reformer og fraværet af demokrati og udvikling af tålelige forhold for mennesker i de mange muslimske lande til, at muslimer strømmer til Vesten og Danmark.

Men det er jo forrykt at tro, at problemerne i den muslimske verden kan løses ved, at vi åbner vores grænser for mennesker, der som regel vil være opdraget til at mene, at demokrati er forkert, at kvinder kun har få eller ingen rettigheder skal have og som mener, at Koranens ord er lov.

Derfor står vi nu i en situation, hvor branden i Mellemøsten fører til, at røgskyerne driver hele vejen op til Danmark.

Der er efterhånden så store muslimske mindretal samlet rundt omkring i Europa, at vi heller ikke i fremtiden kan vide os sikre på, at der ikke opstår islamiske enklaver, hvorfra der udgår uro og terror. Senest oplevede franskmændene under efterårets uroligheder i forstæderne, at heller ikke Europa i længden kan vide sig sikker fra islamistisk inspireret uro og oprør.

Det er derfor, at vi i Dansk Folkeparti stædigt holder fast på en stram indvandringspolitik på trods af daglige angreb på den danske asyl- og indvandringspolitik, også fra de internationale organisationer, som står magtesløse, når konflikterne har udgangspunkt i islamistiske terrorstater.

Der foregår i disse år et sammenstød mellem ekstreme muslimer og resten af verden.

Konflikten i Mellemøsten kan være en forsmag på fremtidens konflikter i en globaliseret verden, hvor nationalstaterne er tømt for indhold og beslutningskraft og erstattet af mere eller mindre militante enklaver.

Derfor er den danske nationalstat vigtigere end nogensinde, sammen med en stædig insisteren på, at vores samfund med demokrati, ligestilling og ikke mindst retten til at kunne stille kritiske spørgsmål til alt og alle, som tager ophold i Danmark, er urørlige."

Prenumerera på Pia K´s veckobrev på Dansk Folkepartis hemsida

Kom in och diskutera islamiseringen och Mellanöstern på FOMI´s forum



Brinnande hakkors utanför Hofterup

"Vid 16-tiden i söndags hällde någon eller några ut olja i form av ett hakkors med en ring runt i korsningen Skönadalsvägen-Lundåkravägen utanför Hofterup. Förrövarna tände sedan eld på symbolen.

När polisen kom till platsen, efter att ha blivit larmad av en förbipasserande, hittades en flaska i ett dike i närheten, vilken man tror kan ha samband med dådet.

Händelsen rubriceras som hets mot folkgrupp."

Läs artikeln i Sydsvenskan

Ja, man kan undra om det var en engångshändelse eller nått vi kommer få se i framtiden. Självklart har det med Israels försvarsattacker på Libanon nu, att göra. Men om det sen är nazister eller islamister? Ja, lika stora dårar båda grupperna ju. Och väldigt glada i att arbeta ihop mot judarna.

Det skrämmande är alla "svenssons" som inte har en aning om det islamistiska judehatet. Ändå kan man inte fråga (läs pressa) en enda "sekulär eller moderat" muslim om detta, utan att dom vräker ur sig nått negativt om judar.

"Kontrollera underlivet på alla högstadieflickor"

"Vi behöver riva det fundament som hederskulturen vilar på i Sverige. Därför lägger jag fram bland andra följande frihetsförslag för flickor från hederskulturer:




  • Stopp för offentlig finansiering av de religiösa skolorna.
    Religiösa förskolor och friskolor hotar läroplanens krav på att skolan ska fungera som en mötesplats för olika värderingar och ursprung. Skolan riskerar att bli ett familjebaserat och individuellt projekt med patriarkala drag som inte garanterar könens lika rättigheter eller alla människors lika värde.




  • Inför en 15-årsgräns för huvudduk.
    Genom huvudduk berövas flickor sina möjligheter att utvecklas på lika villkor som sina jämnåriga. Det finns många orsaker och förklaringar till varför vissa muslimska kvinnor bär huvudduk. Men finns det något som förklarar eller legitimerar att barn, det vill säga flickor, bär huvudduk? Är det ens etiskt att barn gör det? Huvudduk används som en regleringsanordning i relationen mellan man och kvinna. Den ska dölja kvinnans behag för män, utom för hennes make samt de män hon inte kan gifta sig med, det vill säga far, bröder, svärfar, söner, styvsöner, bror- och systersöner. Profeten själv ska ha sagt att det är först när flickor kommer i puberteten som de ska dölja sig. I dag beslöjas barn redan i förskolan. För att tydliggöra en skiljelinje mellan barn och ung vuxen är det önskvärt att Sverige bestämmer vid vilken ålder det kan motiveras att barn bär huvudduk. Det naturliga är i den ålder då man anses "byxmyndig", det vill säga 15 år.

  • "


  • Läs Folkpartiets Nyamko Sabuni´s, utmärkta debattartikel i Expressen

    Kom sen gärna in på FOMI´s forum och diskutera detta.

    Personligen tycker jag dock att det ska vara minst 18 år på slöja och förbjudet med heltäckande.

    Danskarnas ondskefulla drottning...

    "Dronning Margrethe var den store skurk bag danskernes ondsindede kampagne mod islam og muslimer, som kulminerede med 12 tegninger af profeten i Morgenavisen Jyllands-Posten."

    "Det var hende, der fik sagen til at rulle, da hun i foråret 2005 opfordrede sit folk til at gøre modstand mod islam og bekæmpe landets muslimske mindretal."

    "Denne fantastiske afsløring blev trykt i talrige medier i den islamiske verden, da Muhammed-krisen i februar nåede sit højdepunkt med afbrændinger af flag og ambassader."

    Läs mer i Jyllands-Posten

    Ja, så rapporterade media i den islamska världen i samband med Muhammed-teckningarn. Tala om nojjiga muslimer....jisses... Rolling Eyes

    söndag, juli 16, 2006

    Pojke knivskars av ovännens pappa

    " En 12-årig pojke knivhöggs i halsen i Lindängen sent i går kväll efter ett bråk med en jämnårig.
    Den andre pojkens pappa söktes för dådet.

    LINDÄNGEN. Pojken höggs i halsen och han fördes med ambulans till sjukhus vid 21.45-tiden. "

    "Allt började som ett vanligt bråk, mellanstadiepojkar emellan, på Kantatgatan i Lindängen.

    Den ene pojken sprang upp i trapphuset och hämtade sin pappa. Den andre sin storebror.
    De två hamnade i slagsmål.
    Pappan hade kniv.

    –Han högg mot hans storebror, säger vittnet Issam Tanji.
    – Men jag tror att han lyckades komma undan. Sen träffade han pojken istället"

    Läs mer i Sydsvenskan


    Nya sättet att stötta sina barn när dom kommer i bråk - knivhugga deras vänner i halsen. Jag är glad att inte mina föräldrar uppförde sig så, när jag var tonåring.

    Bara 11 länder har totalförbud mot barnaga

    Detta är en viktig sak som vi bör observera. Många av oss vet ju att Sverige var det första landet i världen, med att införa totalförbud av barnaga i hem och i skola. Men hur många vet att det faktiskt bara är 10 länder som följt efter Sverige sen vår lag mot barnaga infördes 1979?

    Följande länder är det:
    1. Sverige 1979
    2. Finland 1983
    3. Norge 1987
    4. Österrike 1989
    5. Cypern 1994
    6. Danmark 1997
    7. Lettland 1998
    8. Kroatien 1999
    9. Israel 2000
    10. Tyskland 2000
    11. Island 2003
    Att man har förbjudit barnaga, är ett tecken på att man har valt att leva i ett civilserat samhälle, och vi kan också se vilka länder det är som delar en av de viktigaste grundaläggande tankegångarna vi har. Som ni ser är det många länder som saknas...


    Evakuering...

    Ja, nu är det evakuering av svenskar i Libanon. Hjälpen kommer minsann snabbare denna gången...undrar varför?

    Jag hoppas verkligen att de som evakueras, måste visa ID, så att man kan kolla att det är svenska medborgare.

    Annnars kommer denna evakueringen kanske bara bli ett flyttlass till socialt välstånd för en del. Och vi kommer ha ytterliggare fler personer i Sverige som inte kan försörja sig själva.


    Så här står det i Expressen:

    " Över 4 000 svenskar finns i Libanon. Men alla kan inte evakueras under söndagen.

    - Det är kaos. Det är folk här som inte finns med på UD:s listor. Hundratals människor slåss för att komma med bussarna. Och det har varit flera slagsmål."


    Läs mer i Expressen