fredag, november 09, 2007

Korruption i Malmö

På bloggen Muslimska Friskolan, kan man läsa om ren korruption i Malmö:

"Kjell Hansson har sedan 1970-talet varit kulturbyråkrat i Malmö och senast handläggare på Kulturstöd Malmö, där han titulerat sig Intendent och delat ut pengar till stadens kultur.


Flera elever på den muslimska friskolan har berättat att deras pappor på kvällarna besökt kulturföreningar. Eftersom barnen inte lyder sina mammor lika bra som papporna, så har de hoppat över läxläsningen, varit ute till sent på kvällarna och kunnat härja fritt när inte deras pappor varit hemma.


Vem betalar hyran till de kulturföreningar som tar papporna från sina barn på kvällarna? I många fall betalar ABF i Malmö delar eller hela hyran till cirka 80 kulturföreningar som drivs av invandrarorganisationer i Malmö. I några fall till och med till fundamentalister enligt Sydsvenskan."

"Under 1980- och 1990-talen hade Malmö ett antal svartklubbsområden. Det värsta var Norra Grängesbergsgatan nära Rosengård i Malmö. Polisen fick göra ständiga razzior där. Det förekom svartsprit, narkotika, inträde för minderåriga och prostitution."

"Dessa svartklubbar var till stor del kulturföreningar. Polisen kunde inte förstå hur de kunde finansiera sina höga hyror och frågade. Men svaret från kulturföreningarna/svartklubbarna var alltid att medlemmarna själva betalade. Det polisen inte visste var att merparten av hyrorna i två decennier betalats av ABF i Malmö med skattepengar."

Läs hela blogginlägget om bidrag till föreningar, svartklubbar och annat och hur folk på Malmös kommun försökt hemlighålla detta för skattebetalarna...Läs det på Muslimska Friskolan

Inga kommentarer: