söndag, november 04, 2007

Terrorgrupp varnar/hotar Dansk Folkeparti

Dansk Folkepartis partiledare, Pia Kjærsgaard, är skakad över att det palestinska terrorgruppen al-Aqsa Martyrernas Brigader i en intervju med Jyllands-Posten nu varnar DF för att använda en Muhammedteckning i sin valkampanj.

»Dette parti handler med den danske befolknings blod. Det er farligt,« siger en talsmand for al-Aqsa Martyrernes Brigader, Khaled al-Jabbari, der selv bringer emnet op under et interview med Morgenavisen Jyllands-Posten i Gaza.

Skal dette opfattes som en trussel?

»Nej, jeg truer ikke, jeg advarer. Vi ønsker ikke at se det danske folk som en fjende, men dette kan skubbe til handlinger,« siger han og bebuder, at han er parat til at deltage aktivt i angreb mod danske institutioner for at forsvare profeten.


DF's formand, Pia Kjærsgaard, er rystet over udtalelserne.

»Det er bindegalt, og vi vil under ingen omstændigheder bøje os for en terrororganisation.

Statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) tager på det skarpeste afstand fra terrorgruppens udtalelser:

»Det er selvfølgelig helt uacceptabelt, at en terrororganisation som al-Aqsa brigaden forsøger at intimidere et frit folkestyre,« siger Fogh og understreger, at »vi vil ikke på nogen måde bøje af over for den slags pres og trusler udefra«.

Udenrigsminister Per Stig Møller (K) siger om sagen:

»al-Aqsa brigaden er en terrororganisation, der ikke skal have lov til at diktere det politiske liv i Danmark.


Läs allt i Jyllands-Posten

Tack för tipset, Mads!

Vad hade Reinfeldt sagt? "Kom låt oss ha ett hemligt möte utan pressen inblandd... och jag lovar er en räcka islamkonferenser i Sverige som plåster på såren" ?




Inga kommentarer: