tisdag, juni 08, 2010

De Kränktas Kör gnölar och gnäller: Muslimsk vrede över MedinaNamnet Medina bör inte synas ihop med bar hud och sexig dans, menar en grupp med unga muslimer i Danmark.

Sångerskan Medina blev i lördags helt nerkastad med ägg, då hon uppträdde i Ishöj utanför Köpenhamn.

"Ifølge B.T. var det en mindre gruppe på 15-20 andengenerationsindvandrere, som kastede æggene, fordi de mener, at Medina håner islam.

Foruden at være den 27-årige sangerindes navn er Medina nemlig navnet på en hellig muslimsk by, og det harmonerer tilsynelaldende ikke med erotiske sangtekster og videoer med nøgen hud."

Jyllands-Posten

"Profeten Muhammed ligger begravet i byen Al Medina i Saudi Arabien. Byen er i islam den næsthelligste efter profetens fødeby, Mekka. "

LÆS OGSÅ: Ballademagere kastede æg mod Medina

Jag har bara en sak att säga: Ta seden dit du kommer! Passar inte västvärldens värderingar så välj ett av nästan 60 muslimska länder istället - inget av dem heter Danmark! (Eller Sverige, heller, för den delen!) Att muslimer inte kan inse när de borde ta en vapenvila (eller hudna som de kallar det) och låta blir att kriga med kafirerna under ett tag, det kommer att bli islams fall.

Tack och lov!


Folk börjar tröttna på de omättbara kravmaskinernas eviga gnällande.


/Fröken Sverige

Inga kommentarer: