söndag, juni 06, 2010

Muslimska islamister och vänstern förstör Landskronas rykte

[GÄSTKRÖNIKA] ”Vi hoppas nå ut”. ”Just nu är det en brist på dialog”. ”Det är det största hotet i Landskrona”.
”Vi måste bygga broar”, ja de fina orden är många från Landskrona stads största hycklare. När de talar med media, vill säga.
Dialoger går inte att föra med människor som beter sig som djur och inte respekterar landet Sveriges yttrandefrihet och åsiktsfrihet. Landskrona är inget nytt Palestina även om vänstern och en del s.k nysvenskar vill ha det så. Lämna era flaggor hemma, hör inte i en demokrati.

Den skäggprydde Hamasanhängaren som vägrade begrava ett litet barn när föräldrarna ville lägga en leksak i kistan. ”Det strider mot koranen”, påstod den sk ”imamen”. Händelsen väckte nog många som undrade vad fan som händer här i stan.

Måndagen den 31 maj 2010 hade han och många nyfikna chansen att ställa frågor och diskutera Landskronas problem i dialog med Sverigedemokraterna. Det var verkligen ett guldläge för alla som ville ställa kritiska frågor eller att lyssna på Sverigedemokraterna. Men det visade sig snart att varken den muslimska företrädaren eller någon annan från huliganvänsterextremisterna hade någon dialog i sinnet. Knappast förvånande. Sådana hycklande jihadister visar en försonlig sida när de talar med media. Aldrig i verkligheten.

Ledarskägget i Landskrona: Ferki Hamad, ledarskägg för Landskrona-moskén. Mannen som påstod att parkeringsmördaren var en ”lugn och skötsam kille”. Detsamma borde väl gälla för de två pyromanerna som försökte bränna ner Lars Vilks hus. De tillhörde ju också den trogna kretsen i Landskronamoskén. Men det ville han inte tala om i måndags. Han stod och försökte gömma sig för kameran som om han inte hade rent mjöl i påsen. Det var överlag en samling virrpannor av skiftande valörer som ville störa SD´s möte på Rådhustorget.

Med flaggor som symboliserade ”palestinska myndigheten” stod han och dirigerade sina minderåriga barn och andra som på sin höjd var i grundskoleåldern visade de sitt förakt för demokrati, yttrandefrihet och polisens uppmaningar. Man låter sina barn vara med om traumatiska upplevelser, när de växer upp blir de förmodligen fullfjädrade vänstetrextremister med ett stort hat mot Sverige och svenskarna.

En liten klick i nedre tonåren tränade sitt privata Jihad genom att kasta ägg mot Sverigedemokraterna. Ägg som man smög och smusslade med för att inte ertappas. Nu har jag dessa mötesstörningar på film och det är bara att skriva till UncleBob och fråga så får du ett gäng bilder med mail. Allt kommer att bli en dokumentärfilm där hela högen av antidemokrater kan ses. En rad misslyckade maskeringar och ett överfall på en Sverigedemokratisk politiker kunde också räknas in i pöbelns brott mot mötesfriheten.

Ray Grönlund från kommunisterna sågs röra sig i den smutsbruna sörjan av motdemonstranter och hans partikamrat greps för ohörsamhet mot polismans uppmaning. Inget nytt under solen således.

Rapport från Uncle Bob, en kritisk röst från den förlorade mångkulturella staden Landskrona.


Tack, Unge Bob!

/Fröken Sverige

Inga kommentarer: