söndag, juni 20, 2010

Helsingborg 2010-06-21: Demonstration för frihet och mot islam


Måndagen den 21 juni, arrangerar SDU en demonstration genom Helsingborg med anledning av att den muslimska föreningen Ahel al-Sunnah planerar för en stormoské och ett islamiskt center i Helsingborg. På allt för många platser i landet har de folkliga protesterna mot moskébyggen kommit allt för sent för att kunna göra skillnad. Så ska ej bli fallet i Helsingborg!

Helsingborg ska förbli en fri och öppen stad där kvinnor har samma rättigheter som män, där barn och djur behandlas väl och där yttrandefrihet råder. I Helsingborg är inte Allahs ord lag och vi skändar Mohamed varje dag om vi vill! Den 21 juni kl 15 samlas vi för en gemensam demonstration med tal, fanor, banderoller, flygblad och efterföljande middag för alla tillresta frihetskämpar!

Programmet ser alltså ut som följande:

15.00-15.30 Samling i centrala Helsingborg (info om exakt plats kommer imorgon)

15.30-16.00 Avmarsch i ett väl utsmyckat demonstrationståg med lite spektakulära inslag…

16.30-17.15 Tal av flera SDU-represenanter

18.00+ Middag, spex, tal, fest

Sovplats finns i anslutning till platsen vi spenderar kvällen på. Deltagaravgiften för kvällens program är 100 kr och betalas kontant på plats vid inträde. Så se till att ha med kontanter.

Du som vill delta kan anmäla dig redan nu genom att skicka ett mail till demo@sdu.nu. Uppge ditt namn och varifrån du åker så försöker vi hjälpa dig med samåkning.

Väl mött i Helsingborg!

www.sdu.nu
www.sverigedemokraterna.se


/Fröken Sverige

Inga kommentarer: