söndag, juni 20, 2010

Endast tre av tio vill ta emot "flyktingbarn" i sitt hemNu har svenskarna varit glad, positiva och nationalistiska i ett par dygn på grund av Kronprinsessan Victorias och Prins Daniels bröllop. Det måste svensk vänstermedia givetvis ändra på.


Det vore ju beklagligt om svenska folket inbillade sig att de kan tänka själva och ännu värre om de är stolta över svenska folket, Sverige, Sveriges historia och våra svenska traditioner.

-Bäst att slå ner de dumma svenskarna i skoskaften igen, så de genast tar ner svenska flaggan och skäms lite för att de haft framtidstro ett par dagar, kan man förmoda att de tänker...?

Rubriken på DN skriker ut:

"Svenskar positiva till ensamkommande flyktingbarn"

Ett vårdföretag, Aleris - som med all säkerhet tjänar MYCKET bra pengar på de så kallade "ensamkommande flyktingbarnen" (vilka oftast är mer eller mindre vuxna män, varav de flesta "råkar hitta" sin familj så fort de har fått uppehållstillstånd) - har låtit göra undersökningen och det verkar ju objektivt, eller?

"Fyra av fem svenskar vill att just deras kommun ska ta emot ensamkommande flyktingbarn. Det visar en Sifoundersökning, som är gjord på uppdrag av vårdföretaget Aleris. Starkast är stödet bland kvinnor i Norra Sverige och Göteborg. Störst motstånd finner man bland män i Sydsverige och Malmö. Och tre av tio säger sig vara villiga att vara värdfamilj åt ensamkommande flyktingbarn."


/Fröken Sverige

Inga kommentarer: