söndag, oktober 03, 2010

Danmark: Nationell handlingsplan mot laglösa ghetton

Danska ghetton fungerar precis som de svenska: Invånarna ignorerar helt landets lagar, den som gapar högst och är våldsammast styr. Droger och vapen finns i överflöd.

Nu kräver de danska partierna en nationell handlingsplan.
Direkta konsekvenser och nolltollerans ska tillsammans med en upprustning av polisen, ska stoppa problemen i de områden som numera styrs av "djungel lagar", säger Dansk Folkeparti.

Berlingske: "Alle Folketingets partier skal sætte sig ned og lave en fælles plan for, hvordan man kommer problemerne i ghettoerne til livs. Det siger SF-formand Villy Søvndal.

- Jeg mener, det er nødvendigt, at der laves en national kriseplan, der kan genskabe trygheden i ghettoområderne. Det her er så alvorligt, at alle partier bør sætte sig sammen og finde en løsning, siger Villy Søvndal."

Jyllands-Posten skriver:"”Det er rystende, at vi oplever sådan en retsløshed i ghettoerne. Der er ingen tvivl om, at vi må opruste nærpolitiets indsats i områderne,” siger Peter Skaarup.

Massivt politi ønskes

Han tror på, at mere politi vil kunne være med til at stresse de kriminelle unge.

”Vi skal have gjort det helt klart, at i de her områder gælder dansk lov og ret også, og det kan kun massiv polititilstedeværelse være med til at sætte igennem,” siger han"

Läs också: Nicolai Sennels: Tredje världskriget: Så blir det

/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se

Inga kommentarer: