måndag, oktober 04, 2010

BREAKING NEWS: Våldsamt bråk mellan invandrargäng och AK81


Just nu ikväll, så är det stora bråk i den laglösa och islamiserade invandrarförorten Vollsmose, utanför Odense i Danmark.

Det är Hells Angels gruppen AK81 som slåss med kriminella invandrargäng.
Polisen erkänner att de inte ens har överblick över situationen för tillfället. Enligt en källa som eb.dk har pratat med så är det ett ovanligt våldsamt bråk med påkörningar och skottlossningar.

"Jeg har aldrig set noget lignende. Da vi kørte for en time siden, var der nok 15 politibiler og 100 unge. Da vi kom hjem for et kvarter siden, var der flere politi-biler og dobbelt så mange unge," fortæller Steffen Friis, der bor bor tæt på konfrontationen.

Jyllands-Posten

"Glaskår og mursten flyder på gaderne ved Femkanten tæt på Odense-forstaden, mens der tidligere var konfrontationer mellem politiet - som er iført skudsikre veste - og en stor folkemængde af unge med anden etnisk baggrund end dansk. "
Läs gärna serien Jyllands-Postens Ghettoland för att få en inblick i det som svensk media brukar mörka om.

Läs också Hells Angels schakalmanifest emot kriminella invandrare (mest muslimer), översättning finns här:

I manifestet står bland annat:

"De hatar danskar; mentaliteten, levnadssättet, kristendomen och dess symboler. Ofta anger de rasism som huvudorsak till att de hatar, men de kan inte se sanningen som den är och tror att rasism bara gäller vit mot svart. De betraktar Danmark som ett "luderland" och ju mer skada de kan tillföra landets medborgare, desto bättre har de det. - De har ingen respekt för vänlighet och artigt uppträdande, med mindre att det kommer från deras pappa, äldre manliga släktingar eller imamer.

Artiga och snälla människor ser de endast som lätta offer, som fega och rädda och så fort de är utom hörhåll så snackar de skit om dessa människor.
De har ingen naturlig respekt för äldre människor - bortsett från ovan nämnda personer (släktingar och imamer) och de ser inga fel i att förnedra eller terrorisera äldre, inte heller mot att använda våld mot gamla. De påtar sig offerrollen - den är central i deras livsuppfattning. - De har alla en kvinnoförtryckande mentalitet, som de knappast klarar att undertrycka då de försöker ragga tjejer. Denna mentalitet härstammar förmodligen från en uppväxt och en uppfostran, där de redan från 6-7 års ålder fått bestämma över sin mamma och över sina äldre syskon av motsatt kön.

"- De foragter de danske piger, deres selvstændighed og frisind, med mindre de gør hvad de beder dem om, indlader sig med dem eller konverterer til islam. Gør de ikke det så betragtes de rask væk som ludere og det er ikke med et kærligt glimt i øjet! Dette kommer ofte til udtryk ved; tilfældige møder på gaden, på diskoteker, i forbindelse med gruppevoldtægter, når piger forsøger at slå op med dem og ved ekskæreste-situationer generelt."

- De flesta schakaler är muslimer, i alla fall när de är hemma eller pratar med den religiösa ledaren. De låtsas att de tror på Gud och att de följer koranen. De påkallar ofta Allah - särskilt när de sitter i fängelse och är ensamma och rädda. I det dagliga missar de dock att följa religionens sanna väg: De röker hasch, tar droger, är kriminella, dricker alkohol, slåss, svär, är otrogna och de kan i alla fall inte säga att de INTE tar räntor!

/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se

Inga kommentarer: