söndag, oktober 31, 2010

"I Sverige är terrorister könslösa, religionslösa och nationalitetslösa"


Det är inte allt som Mrutyuanjai Mishra skriver, som faller Fröken Sverige på läppen. Mannen tycks vara allt för glad i Obama och delar uppenbarligen inte min - och många andras åsikt - om att Obama (vare sig han är muslim själv, eller inte) gör en oändlig skada genom att låta islamiseringen galoppera på i en fart man inte trodde var möjlig.

Genom att buga sig för diktatorer i de muslimska länderna och samtidigt byta om alla statliga företags logotyper så de innehåller halvmånar och annat så har Obama också fått islamisten som sköt ihjäl 13 medarbetare på Fort Hood, att framstå som vilken förvirrad person som helst. Bara med den "lilla" skillnaden att han ropade: Allahu Akbar, när han mejade ner sina vänner.


Nå, nog om skillnaden på Mishras och mina åsikter. Likheterna är riktigt många de med.

Här levererar han ett utmärkt blogginlägg om Sverige - LÄS DET nedan, fritt översatt av Fröken Sverige


"Dato: d. 30.10.10, 22:09
Af: Mrutyuanjai Mishra
Emner:
139 kommentarer

Det finns ett underligt land i Norden, som heter Sverige. Det är som om hela landet har blivit bedövat av en narkosläkare, som med ett politiskt korrekt läkemedel får dem till att uppföra sig lugnt och exakt som förväntat. Detta medför, att när terrorister äntligen grips, så kan myndigheterna varken uttala sig om de anhållnas kön, nationalitet, religion eller etniska ursprung.

Jag har nu bott en hel del år i Sverige. Till min förvåning upplever jag gång på gång, att när ouppfostrade unga slår sönder busshållsplatser eller bränner ner stationer, så ersätts de snabbt med ännu mera solida byggnader.

Men man pratar inte alls, om vem som stod bakom härverket.

Förbrytarna har som terroristerna, varken kön, nationalitet, etniskt ursprung eller religiös hemvistelse. Det är den nya integrationsmodellen. Man väljer tystnad, framför en öppen debatt. Man anser inte att befolkningen har rätt att få reda på sanningen. Jag med tiden vant mig vid det svenska sättet att hantera sakerna på. Om kriminella ungdomar bränner ner en gammal stationsbyggnad av trä, så ersätts den med en ny byggnad av järn. Utöver det, så sägs det inte mer om saken. Man försöker alltså att välja en teknologisk lösning, istället för en politisk.

När man anhåller terrorister , som har planer på att begå en terrorattack i Göteborg, så tiger man i de närmaste ihjäl problemet.

Hela saken är tämligen paradoxal. Man kunde ju argumentera för att ett land, som är i så stor grad öppen för invandring, inte skulle vara upplagt för att vara ett mål för terrorattacker och man därmed skulle klara sig undan detta. Men så förhåller det sig uppenbarligen inte.

Svenskarna blundar för att Sverigedemokraternas ledare, Jimmie Åkesson, som leder ett av de minsta partierna i Sveriges Riksdag, och som i det närmaste är helt utan inflytande, faktiskt kostar mer pengar att beskydda än självaste Sveriges Statsminister. Men det beror helt enkelt på att han (Jimmie Åkesson) vågar sätta namn, kön, nationalitet och religion på de människorna, som inte integrerar sig i det svenska samhället."

Jyllands-Posten

/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se

Inga kommentarer: