onsdag, oktober 13, 2010

Dulee Johnson anhållen och misstänkt för våldtäkt


"Fotboll meddelar i ett pressmeddelande att Dulee Johnson stängs av. Mittfältaren är anhållen misstänkt för våldtäkt men förnekar själv brott.

– Han tillbakavisar till fullo och har full tillförsikt till att sanningen ska komma fram, har spelarens advokat tidigare sagt till Sportbladet."

Aftonbladet
Storsponsor i dag: Ge han sparken inom 24 timmar

Och tidigare i bloggen om denne fotbollspelande brottsling som tycks komma undan med allt:

Dulee Johnsson - Mannen som hotade och skändade en kvinnlig handläggare på vägverket är en känd kvinnomisshandlare

AB:"Några av Dulees tidigare rubriker

Augusti 2004: Dulee Johnson kör bil utan giltigt körkort i Göteborg. Han döms 19 augusti 2004 till dagsböter.

Oktober 2005: Johnson åtalas för misshandel av sin sambo. Enligt åtalet ska den berusade stjärnan ha släpat henne i håret och dunkat hennes huvud i marken. Slag och sparkar ska också ha förekommit.

Januari 2006: Johnson fälls för misshandel av sin sambo – men även för grov rattfylla och olovlig körning. Straffet blir skyddstillsyn och 60 timmars samhällstjänst. Dulee körde klocka sex på morgonen bil på Sahlgrensgatan i Göteborg. I hans utandningsluft efter färden uppgick alkoholhalten till 0,53 milligram per liter. Johnson körde bilen utan att vara berättigad till det.

Oktober 2006: Det framkommer att AIK skrivit in en värstingklausul i Johnsons kontrakt. Klubben vill inte ta några risker med tanke på domen i tingsrätten i januari.

November 2007: Johnson hamnar i bråk med en handläggare på Vägverket. Han skulle göra teoriprovet men hade ingen giltig legitimation med sig. Då ofredade han handläggaren verbalt, vilket ledde till en polisanmälan. Som senare drogs tillbaka.

14 februari 2008: Misstänks för rattfylleri efter festkväll på Soap Bar.

23 februari 2008: Dulee Johnson gör sitt första framträdande på fotbollsplanen sedan skandalnatten - mot TPS Åbo. Killen har ett stålpsyke , säger AIK-tränaren Rikard Norling.

7 april 2008: AIK:s Dulee Johnson tar timeout från fotbollen på obestämd tid."


/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se

Inga kommentarer: