onsdag, oktober 06, 2010

Expressen/GT pixlar loss igen...På bilden ovan finns Ephrem Yohannes som idag sitter häktad för mordet på Elin Krantz. Expressen har lyckats ge honom samma hudfärg som den ganska bleka Elin. Så då verkar han ju som etnisk svensk för dem som ser Expressens bild.

Thomas Mattson, Expressens chefredaktör, påstod tidigare i år att de helt gått ifrån "vitpixling". Tycker ni det stämmer?

Om man dessutom läser i dagens tidning, så kan man skönja att Elins mördare troligen är en ängel.

"Polisen granskar nu en fullbordad men ouppklarad våldtäkt vid spårvagnshållplatsen Temperaturgatan som ägde rum den 26 april i år.

Även då åkte offret spårvagn med den misstänkte mannen - precis som den mördade Elin Krantz.

Samtidigt hävdar ett vittne att hon såg Elins misstänkte och häktade mördare vid spårvagnshållplatsen morgonen i sällskap med två andra män. "

"
En annan fullbordad våldtäkt vid samma spårvagnsplats i mars förra året är också intressant. Liksom en ung kvinna som påstår sig sett den misstänkte mördaren på spårvagnshållplatsen vid 5-tiden på mordmorgonen.

- Han stod med två andra män längst bort på hållplatsen. De stod där i en ring eller något. Jag var ganska trött så jag tänkte inte så mycket på vad de gjorde, säger kvinnan till GT"


GT

Tips från Flashback-tråden om Elin

/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se

Inga kommentarer: