måndag, maj 01, 2006

Underbara Ulf!

Som vanligt, så säger Ulf Nilson, det jag tänker....han är min avlägsne soulmate...min dröm-statsmininster....den enda journalisten i detta landet som är (enligt Fröken Sverige) rakryggad....förutom PM Nilsson, såklart.....jag funderar allvarligt på att fria till Ulf...eller båda två...... ;-) Ulf??? Vad säger du?? Ja???

"... I stället tjafsar vi om JämO Borgströms hjärndöda förslag att bojkotta fotbolls-VM därför att prostitution är tillåten i Tyskland. Att prostitutionen i Sverige är 1) maffiastyrd och 2) större än någonsin tycks bekymra mindre.
Justitieminister Bodström spädde på med krav på att vi bör sända p o l i s till Tyskland. Men snälle Thomas, vad ska de utsända poliserna göra? Kolla att svenska spelare lägger sig klockan sju? Arrestera gatflickor? Gå till attack mot den tyska regeringen?

Och för det andra:
Har du, Thomas Bodström, lagt märke till att vardagsbrott i Sverige, det land där du bor, praktiskt taget aldrig vare sig utreds eller klaras upp? Att invandrarungdom i Malmö för krig mot svenskar? Att polisen, enligt de flestas uppfattning, framför allt lyser med sin frånvaro?

Eller - hr justitieminister - vet du att vi nu är uppe i t i o anmälda våldtäkter p e r d a g i Sverige. Ja, ni läste rätt: 10 per dag. Det råder ingen tvekan om att det verkliga antalet är mycket högre...."

Läs mer av Ulf Nilson

Inga kommentarer: