lördag, juni 03, 2006

"Svenskarna mer positiva till flyktingar" ???

" Svenskarnas hårda attityd mot flyktingar har mildrats en aning. Nu är det 48 procent av befolkningen som anser att det vore mycket bra eller ganska bra om Sverige tog emot färre flyktingar."

"Sydsvenskarna har den allra hårdaste attityden; i Skåne och Blekinge län anser 59 procent av folket att Sverige borde ta emot färre flyktingar. Motpolerna är Stockholms län och övre Norrland, där 40 respektive 38 procent har samma flyktingsfientliga inställning."

"Inte heller åldersstrukturen kan förklara det faktum att sydsvenskarna ogillar flyktingar så mycket mer än stockholmarna och norrlänningarna. Den andel av befolkningen i Skåne och Blekinge som är yngre än 30 år och anser att flyktingar borde förnekas skydd i landet är nästan dubbelt så stor som motsvarande andel i över Norrland."

Källa: DN

Kan det bero på att vi här nere i söder, SER och UPPLEVER det negativa IRL? Wink Jag tror att FÅ människor har något emot flyktingar....om verkligen ÄR folk med skyddsbehov. Men det är ju inte dem vi ser här, för det mesta. Utan anhörig-invandring. Eller folk som "tappat bort sina papper och inte vet vilket land dom kommer ifrån". Och en massa islamister som vill försöka ändra våra lagar, försöker få fördelar, snylta på skattepengar..och allt detta under tiden som dom ser ner på etniska svenskar och andra "otrogna".

Inga kommentarer: