tisdag, augusti 15, 2006

Demokratiske Muslimer afviser splittelse


"Foreningen Demokratiske Muslimer afviser alle rygter om intern uenighed i bestyrelsen. Der er ingen splittelse, ingen uenighed.

Det fastslår samtlige medlemmer af foreningens bestyrelse, der for et par dage siden blev en person færre, da det somaliskfødte bestyrelsesmedlem Amina Ahmed trak sig fra sin post. Amina Ahmed er det tredje højtstående medlem af foreningen, der har opgivet sit hverv, siden foreningen blev etableret i begyndelsen af 2006. I et brev til foreningen skriver hun:

»Der skal være plads til alle i foreningen, men jeg kan se, at der ikke plads til mig, for jeg er et troende menneske. Der er ikke respekt for det, jeg tror på.«

Hendes brev er sendt, efter at Naser Khader i et tv-program sagde, at der skal være plads til kritik af Koranen i Demokratiske Muslimer.

Amina Ahmeds kritik rammer foreningen hårdt, for et af foreningens formål er netop at vise, at man kan være både demokrat og muslim. Samtidig flugter den med kritik fra indvandrere, der beskylder foreningen for ikke at repræsentere praktiserende muslimer."

Läs mer i Jyllands-Posten

Ja, som förväntat, så har tre styrelsemedlemmar redan hoppat av Demokratiske Muslimer - på ett halvår. Och nu slutar en frontfigur, för att hon inte får respekt för sin islamska tro.

Och Naser Khader tröttnar nog snart på att säga, att det ska finnas plats för kritik av Koranen hos dem. För det är han visst den ende muslimen i världen, som tror på. Tyvärr!

1100 medlemmar är heller inte mycket att skryta med.

Det "kärleksfulla och fredliga" islam visar upp sitt fula tryne - i vanlig ordning.



Inga kommentarer: