måndag, april 16, 2007

The US, UK and Scandinavian Counterjihad Summit
Igår färdades jag till Köpenhamn ihop med mina goda vänner, Reinhard på FOMI och Ted Ekeroth. Vi var på väg till UK and Scandinavia Counterjihad Summit, som var organiserat av
Center for Vigilant Freedom (910 group) , SIAD, Exile, Steen och andra bloggare.

Det var en ära att få träffa alla dessa kunniga bloggare, talare, filosofer politiker och andra människor från Europa och USA, som kämpar emot islamiseringen. En speciell ära var det givetvis att få träffa The Baron, från Gates of Vienna.

Men faktum var att det var en ny familj man mötte...nya vänner.

Mötet var planerar i största hemlighet och vi fick också ta oss dit utan att berätta något för icke invigda. Först samlades vi på en mötesplats för att legitimera oss och få det bekräftat att vi var rätt personer som dök upp. Sen tog vi oss lika diskret till den trevliga krogen, där vi under många timmar upplevde ett mycket intressant möte. Intressanta och trevliga tal. Spännande diskussioner. God mat. God dryck. Fler intressanta samtal.

Och framför allt - möten med andra människor som har bestämt sig för att de är beredda att riskera allt, för att bekämpa islamiseringen.

Vi har nu tagit första steget mot en bättre framtid. Nästa tar vi definitivt 11 september, när vi demonstrerar mot islamiseringen i Bryssel. Se högst upp i bloggen. Men tills dess kommer vi inte vila en minut...

Och som The Baron summerar upp mötet: If our ideas are wrong they’ll die. If they are right, not even we can stop them.

Här kan ni läsa fler blogginlägg om händelsen.

Fröken Sverige


Inga kommentarer: