torsdag, maj 03, 2007

Attentat mot nytt poliskontor

"Det nya poliskontor som invigs i dag kl 14 i Vårby gård söder om Stockholm brann under natten - bara timmarna före invigningen.

- Någon eller några vill uppenbarligen inte att det öppnar ett poliskontor i Vårby Gård, säger Björn Åhlin, stationsbefäl vid Södertörnspolisen till SvD.se

Enligt vittnen var det tre män som krossade ett fönster och hällde in brännbar vätska i ett av kontorsrummen. De sprang sedan till en bil och försvann från platsen."

Läs mer i SvD

Det är är bedrövligt att läsa om hur idioter numera attackerar polisen varje dag i Sverige...och inte höra en enda politiker säga ordet: NOG!

Det mångkulturella exprimententet har helt gått över styr, för jag kan lova att det inte är några svenska gäng vi talar om här. Och till de styrande, politiker och media (som styr mest i detta land), så vill jag säga att problemen går inte över, bara för att ni låtsas om som om de inte finns.

Sätt igång och sköt ert jobb riktigt - för en gångs skull!

Visa vår polis att ni stöttar dem till 100% mot dessa idioter. Och sluta nedvärdera dem genom att som styrande i RPS ta fram bilar, som det står AINA ( turkisk slang för "polis" eg. "snutjävel") på, istället för POLIS. Eller genom att kvotera in folk på Polishögskolan, som knappt kan svenska. Eller genom att tillåta slöja och andra huvudbonader till polisuniformen.

Jag trodde ärligt inte den dagen skulle komma, då man skulle behöva läsa om attentat mot polisen i tidningen i stort sett varje dag. Men nu är den här och det är inbördeskriget som tagit full fart.

Inga kommentarer: