tisdag, februari 10, 2009

Geert Wilder på väg att offras

Bilden ovan har Fröken Sverige tagit och den får användas fritt av alla som kämpar mot izlamiseringen. Länka dock till bloggen.

"
Holländska staten kommer att åtala den holländske politikern Geert Wilders för hets mot folkgrupp(?!). Han har varit en stark motståndare mot islam men inte muslimer. Han gjorde för ett år sedan en film som heter Fitna för att visa omvärlden med islams egna ord och agerande hur stort hotet från islam vi står inför om vi inte stoppar den."

"
Åklagarmyndigheten har tidigare avslagit ärendet men nu har nio muslimer överklagat detta. Nu helt plötsligt så ser domstolen på ärendet annorlunda. Nu är är det "sannolikt" att han gjort sig skyldig till hets mot folkgrupp och ärendet kan därmed tas upp igen. Kan det vara som så att bakom detta nya försök är pga att muslimska länder hotar att bojkotta holländska varor om han inte straffas. Glöm ej heller bort att han kan riskera att utlämnas till Amman i Jordanien för hädelse där han med all sannolikhet kommer att straffas med döden."

Läs mer på bloggen Antiislamism

Ni kan donera pengar till Geert Wilders försvar här

Och skriva på petionen här

LÄS OM OCH SE FITNA HÄR

IFPS Campaign to Defend Geert Wilders

/Fröken Sverige

Inga kommentarer: