tisdag, februari 17, 2009

Mördare? Ja, men då får du självklart livstids försörjning här....

""Det hände att vi tog in fel personer", berättade han. "Men det var redan för sent. JITEM:s existens fick inte avslöjas. Alla som togs in till förhör skulle avrättas. Det var en order uppifrån."

"Vi väntade utanför rättssalen och plockade upp tre fackliga företrädare i vårdförbundet som precis blivit frikända. Chefen sköt alla tre med ett skott i nacken. Jag kan inte glömma deras glada miner när de lämnade rättssalen, och blodet som forsade ut som ur en kran ur deras pannor en stund senare."

Aygan jobbade på en av åtta avdelningar inom JITEM. Bara på hans avdelning avrättades 600-700 personer. Vid åtminstone 36 av dem var han närvarande. Han visade mig på en karta var exakt kropparna är nedgrävda.


FAKTA I FALLET AYGAN

· 22/2-05 avslöjade Expressen att Abdulkadir Aygan sökt asyl i Sverige.

· 10/3-05 trädde han fram i en exklusiv intervju i Expressen.

· 18/3-05 anmälde Migrationsverket Aygan till internationella åklagarkammaren.

· 1/4-05 åtalades han i Turkiet.

· 22/4-05 beslutade chefsåklagare Ulf Forsberg att inleda förundersökning.

· 29/1-06 inleds en rättegång mot Aygan i Diayarbakir.

• 30/1-09 begärs Aygan utlämnad till Turkiet.

Abdulkadir Aygan har erkänt att han är delaktig till 36 politiska mord i Turkiet under 90-talet. Hur många gånger han själv hållit i mordvapnet framgår inte men det är sannolikt många gånger. Frågan är hur många mord ytterligare som han är delaktig i? Med stor sannolikhet är det bara en bråkdel som han erkänt.

JITEM, den turkiska underrättelsetjänsten misstänks ligga bakom 17 000 mord i Turkiet. Detta land TURKIET, vill en majoritet av Sveriges politiker skall bli medlem i EU. Inte nog med det, en majoritet av länderna vill även att Turkiet med ca 70 miljoner muslimer skall bli fullvärdig medlem av EU. Man tar sig bara för pannan och undrar hur det är med förståndet hos vissa politiker!"

"Givetvis har Sverige gett denna mördare asyl i vårt land och hela hans familj (5 barn). Han har dessutom fått en skyddad identitet och livstidsförsörjning av den svenska staten."

LÄS MER och SPRID i era bloggar!! Från Thoralf Alfssons blogg

Tänk på att rösta rätt i EU-valet! Eller vill ni frivilligt ge bort Europa till islam?

/Fröken Sverige

Inga kommentarer: