torsdag, juli 16, 2009

Kent Ekroth: Omar symboliserar hur naiv svensk media är

"Mohammed Omar omfamnades av svensk media som ett lysande exempel på en “moderat muslim”. Det är alltid lika roligt att se dum svensk media duperas så enkelt.

Nu verkar det vara ok att ha de åsikter Omar ha och ändå bli inbjuden till SVT:s morgonsoffa. Antar att hans antisemitism är alltför lockande för att vänsterextremisterna på SVT ska kunna hålla sig från att bjuda in honom.

Det finns ingen “moderat islam” och inser man det inser man också vilken sida man ska välja i diverse konflikter (t.ex. Israel-arab konflikten)."

"På frågan hur han länge kunde bära på sin radikalism i tysthet svarar Omar: ”Jag hade muslimska vänner som visste det, och de var inte så fördömande, de var mer förstående. Jag har alltid gått i moskén och rört mig bland muslimer, haft muslimska vänner och rådgivare osv. ’Vi förstår, Mohamed, du kan inte göra mer än så här. Det är judarna som kontrollerar medierna, vi vet att du inte kan skriva vad du vill.’ De förstod.”"

Läs mer på Kent Ekroths blogg

Vidare intervjuas Omar av den högerextremistiska tidningen Nationell Idag:

"Dialogboken gavs ut på förlaget Cordia relativt nyligen.

Ja. I den hycklade jag en del ändå, jag gick med på de officiella förklaringarna av elfte september, om Usama bin Ladin och så. Men jag går inte på djupet in på terrorismens orsaker.

"Bland alla skribenter som högljutt har förklarat sig avståndstagande gentemot dig, exempelvis Nima Dervisch…


Han är inte seriös, Nima Dervisch. Han är en pajas som bara spottar ur sig varenda rykte, varenda lögn han kan hitta för att kompromettera Iran. Han är på så sätt en ovärdig fiende till den islamiska republiken. Han sitter bara och skriver snyfthistorier om det straff som någon kvinnlig mördare har fått i Iran, att hon skulle hängas. De skulle visst gå till Amnesty, den sionistiska organisationen, de skulle ut och demonstrera och så. Nima har ingen ideologisk hemvist, han är nyttig idiot åt flera aktörer, främst judiska etniska aktivister."

Vilken västerländsk stat betraktar du i dagsläget som mest repressiv och intolerant?
Jag kan faktiskt väldigt lite om de andra, men Sverige måste väl vara bland de värsta. Sverige ligger inte långt efter gamla Sovjet.

Hur är det då med de etniska svenskarna, nordgermanerna och deras överlevnad?
En begränsad invandring kan jag tänka mig, det har de flesta länder alltid haft. Jag tycker inte att muslimska invandrare till Sverige ska integreras och anta de värderingar som är rådande idag.

Läs hela intervjun om ni vill bli mörkrädda och inse vad islamism och "judenojja" är. Och inse även att denna mannen går lös i vårt land och blir inbjuden i parti och minut av våra skattefinansierade media som SVT och SR - samma media som vägrar demokratiska SD tid.

Läs också Dick Erixons inlägg om Omar:

"‘För oss muslimer är Hitler en hjälte’

En flitigt förekommande person i SVT, SR och andra medier är Mohamed Omar. Så här låter det i hans blogg när Ahmed Rami svarar på Omars frågor:

Jag betraktar Hitlers rörelse som en intifada mot den judiska makten i Tyskland. Hitler bedrev en motståndskamp på samma sätt som palestinierna gör …

För oss [muslimer] symboliserar Hitler det goda. Han var en hjälte."


Se mer: Paulina Neuding i Svenska Dagbladet, Ska SVT gå extremisternas ärenden?

Spikharry:

Antisemiten Mohamed Omar hyllar hitler

Tack för tips, Paraflex med fler!
/Fröken Sverige

Hjälp mig att kunna spendera mer tid med bloggen, genom att skänka ett bidrag till
Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS".

Inga kommentarer: