torsdag, februari 25, 2010

Morten Uhrskov Jensen: Måtte det gå riktigt illa för Labour

Bilden lånad av www.uriasposten.net

Fritt översatt av Fröken Sverige

Måtte det gå riktigt illa för Labour

Dato: d. 23.02.10, 21:58
Af: Morten Uhrskov Jensen

I oktober 2009 så framkom det genom en av Tony Blairs tidigare rådgivare Andrew Neather, att Labour under 2001 ville genomföra en aldrig tidigare skådad massinvandring till Storbritannien. Enligt Andrew Neather ville man »rub the Right’s nose in diversity«, alltså »doppa högerns näsa i mångfald«.

Andrew Neather berättade även att Labours ministrar inte ville prata högt om detta, då de fruktade att en sådan politik skulle skrämma deras kärna av arbetarväljare.


Det blir ännu värre

Idag har det kommit fram, genom ett dokument som tillbakahållits av inrikesministeriet, att Labour ville ha »social förändring« i Storbritannien, trots vetskapen om att väljarna skulle vara emot det.

Man fick veta att kriminaliteten skulle stiga, men man lät bli att berätta detta för väljarna.

Dokumentet berättar vidare om att ministrarna blev tillsagda att endast dåligt utbildade och personer, som aldrig mött en invandrare, skulle vara motståndare av massinvandring. Om man skulle visa oenighet med den förda politiken, så skulle man stämplas som rasist. Enligt tidningen Daily Mail, så slutade Labour att strö runt anklagelser om rasism efter att de börjat förlora väljare till det rasistiska partiet British National Party.

Sir Anthony Green från Migrationwatch säger, att Labour troligtvis har trott att de skulle ha nytta av invandrarnas röster (utan tvivel ett korrekt antagande) utan att att bli av med sina arbetarröster (en inte så riktig antagelse dock).

Mycket ska man höra…

Jag kan minnas en del smutsiga trick under de tio år som jag har följ denna debatt här hemma och i Europa. Jag kan minnas minns korkade uttalanden, lallande bortförklaringar och klumpiga försäkringar.

Men hitintills så tar Labours priset för i fulhet. Med en kynism, som väl trots allt måste vara ovanlig, har den brittiska socialdemokratin förhoppningsvis grävt sin egen grav. Måtte det gå riktigt illa vid det parlamentsval, som enligt planen ska hållas senaste den 3 juni i år."

Läs orginaltexten av Morten Uhrskov Jensen på Jyllands-Posten

/Fröken Sverige


Inga kommentarer: