lördag, september 11, 2010

Ung sverigedemokrat torterad i sitt hem av vänsterextremister


Ung sverigedemokrat torterad i sitt hem av vänsterextremister

2010-09-11 12:00

Under fredagen anordnade Sverigedemokraterna ett torgmöte i centrala Malmö. Ca 500 vänsterextremister saboterade mötet med bl a äggkastning, raketer och anlagda bränder. Senare under kvällen dök ett par av vänsterextremisterna upp vid lägenheten till sverigedemokraten David von Arnold, som kandiderar till kommun och landsting.

Genom knivhot tvingade de sig in i lägenheten för att där under ca 20 minuter tortera David men kniv, bl a genom att rispa Davids hals och skära ut en svastika i pannan på David. Vänsterextremisterna, som talade ett arabiskt-liknande språk och genom svenska på brytning hotade David för att han deltagit på torgmötet som de tillsammans med sina vänsterkollegor varit med om att förstöra, passade även på att stjäla Davids dator och pengar innan de försvann.

Sverigedemokraternas partiledare, Jimmie Åkesson, kommenterar:

- Min första reaktion när jag under natten hörde talas om att David blivit torterad i sitt hem var en overklighetskänsla. Det är för mig svårt att förlika sig med tanken att många socialister betraktar hot, våld och tortyr som politiskt legitima redskap. Det är så långt man kan komma från de demokratiska värderingar som jag och mitt parti företräder.

- Så sent som i mars i år hyllade jag David i ett tal på vår valkonferens. Detta då David, trots att han då nyligen blivit attackerad av en knivman men den gången lyckats undkomma, fortsatte att kämpa på för det han finner riktigt och rätt. För mig är David en hjälte och min och partiets uppslutning bakom David är total.

- Detta dåd kommer inte passera obemärkt. Sverigedemokraterna kommer kämpa för upprättelse för David och andra offer för det vänsterextrema våldet. Vi kommer verka för ett rättsväsende som aktivt bekämpar det politiska våldet och säkerställer demokrati och vi kommer att lyckas i den kampen.

Vi ber om hänsyn för att David mår dåligt och inte vill bli kontaktad av några journalister eller andra utomstående. All kontakt sköts därför genom pressekretariatet.

Artikel om förra knivöverfallet mot David tidigare i år: http://kvp.expressen.se/nyheter/1.1921627/maskerad-man-gick-till-attack-mot-politikern

Intervju med David efter förra knivöverfallet: http://politisktinkorrekt.info/2010/03/18/intervju-med-den-overfallne-sdu-politikern-david-von-arnold-antoni/comment-page-2/

Mer information

Pressekretariatet

08-50 00 00 55

Sverigedemokraterna

presskontakt@sverigedemokraterna.se

FS:

Bad news from Sweden today:

A young municipal representative, David, of the party Sweden Democrats in Malmö was yesterday night kiddnapped by two arabic speaking youths. They forced him to let them in to his apartment.Where they tortured him, beat him and abused him for twenty minutes.

They also cut out an swastiska in his forehead with a knife.

Before they left they also stole his computer and money.

All this because David is a strong guy that dares to criticise islam.

David was also knife-attacked by masked persons in March this year. And he is always using a protectionwest and protectionspray when he moves around in Malmö. Yesterday he just left his apartment to get rid of some garbage, and the attackers was waiting outside his house.

After the attack in March, David kept on with his hard work for Sweden Democrats. After yesterdays attack, he doesn´t know if he can do it any more. David is now hiding in a secret location.


/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se

Share|

Inga kommentarer: