tisdag, april 19, 2011

Abu Usama El Swede är den mordhotande islamisten
"
Sverige är en del i Kriget mot Islam"
"Hoppas Sverige kan ta konsekvenserna för detta handlande ... Återstår att se"

Dessa ord och många andra, har den svenske islamisten (och före detta nazisten) Ralf Lennart Wadman/Abu Usama El Swede skrivit tidigare.

Han har även varit inne i denna blogg och kommenterat ett antal gånger genom åren. Han ville då gärna påpeka att han hade koll på vart "Fröken Sverige" bor. Jag erbjöd honom att bjuda på baconburgare och öl. Men han dök inte upp. Kanske han dyker upp i bloggen igen, nu när han åter igen har chansen att visa upp sig lite?

Politiskt Inkorrekt
har skrivit mycket bra om helgens händelse, då man med hjälp av svenska skattemedel bjöd in islamisten Bilal Philips - en person som anser att man ska inför sharia överallt. Och döda homosexuella och otrogna kvinnor, bland annat.

"Helgens synnerligen uppmärksammade (nåja) islamistiska konferenser i Göteborg och Danmark är över. Snart är det dags igen. Den 23-24 april håller SUM, Sveriges unga muslimer, en liknande konferens i Kista och även där har man bjudit in radikala gäster. Vi återkommer till det. Till aktuella konferenser. Danska DR-Nyheterna sände i går kväll ett längre reportage om islamisten Bilal Philips danska besök under söndagen. Men DR var även i Sverige vid Kortedala torg under fredagen, något läsaren/privatfotografen som levererade alla videoklipp därifrån nämnde i en kommentar här på PI. I reportaget intervjuas även terrorforskaren Magnus Ranstorp om islamisternas strategi och taktik."


LÄS MER PÅ POLITISKT INKORREKT!
Om Abu Usama ( Ralf Lennart Wadman):

abu Usama manar till mord på Wilders

DET SVIDER I HJÄRTAT

abu usama el swede hotar? "

"Sverige är en del i Kriget mot Islam"
"Hoppas Sverige kan ta konsekvenserna för detta handlande ... Återstår att se"


Han hyllar mördarna ""Må Allah hjälpa oss att förinta islams fiender och att sätta skräck i dessa avskum.""

"Allah har beordrat muslimerna att strida mot judar och kristna. Fånga dem och binda dem. Slå dem och döda dem".

" Bakom en av hatsidorna står en person som kallar sig Abu Usama el-Swede.

Usama den svenske.

I en chatt hyllar han självmordsbombare och uttrycker judehat.

" Dessa judar är inget annat än blodtörstiga mördare, som hatar muslimer och islam precis som judarnas bästa vänner Arafat och Hosni Mubarak (Egyptens president)! (...)

Må allah hjälpa oss att förinta islams fiender och att sätta skräck i dessa avskum. Striderna baka ökar i Indonesien, Kashmir, Tjetjenien, Palestina och Arabiska halvön där sammanlagt fyra brittiska sprängts i sina bilar av bröder med ett bra hjärta. Dom har inget i det heliga landet att göra".

Usama den svenske driver hemsidan ansarshariah, organ för Supporter of sharia in Sweden. Även på sajten uttrycks stöd för självmordsbombare.

" Det är inget att dölja att säga att vi står stark bakom trovärdiga lärda och olika grupper av mujaheedin. Med deras liv har dom kämpat för att försvara shariah och blivit martyrer."

Så kallade västvänliga muslimer som motsätter sig jihad angrips.

Hans "trevliga" kompis kan ni läsa om här:

Islamiseringen fortsätter: Terrordömd överförs till Sverige

Gudmunson: Dansk jihadistdokumentär

Uppdatering 20 april:

"Några punkter är särskilt talande, tycker jag. Han är gammal nazist , vilket tycks tyda på viss fallenhet för totalitära ideologier. Han är före detta fotbollshuligan, vilket antyder våldsromantik. Han är tidigare småbrottsling, vilket är vanligt ibland de unga muslimer som radikaliseras i västerlandet. Han fann sin variant av islam i fängelset, ett fenomen som uppmärksammats tidigare i samband med Oussama Kassir och Kerim Chatty.

Och han är snudd på analfabet, vilket bara bekräftar mina fördomar om idioter."

Per Gudmundsons blogg om Abu Usama

/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.seGe bidragAnser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare ?Hjälp till att stötta den, genom att skänka ett bidrag till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS".

Inga kommentarer: