onsdag, mars 26, 2008

Misshandlades och bestals på sin armprotes!

Av den lokala gratistidningen ”Mitt i Haninge” den 25 mars 2008, skildras hur Thomas Strandell, boendes i Jordbro, överfölls och misshandlades natten till 1 mars av ett ungdomsgäng som dessutom stal hans armprotes.

Han minns tillbaka på vad som hände natten då han sent var på väg hem mot sin bostad till lägenheten i Jordbro, beläget söder om Handen centrum. Tomas berättar:

- ”Jag såg att det stod ett gäng ungdomar i hörnet vid Jordbro centrum då plötsligt någon skrek:”

- ”På svennedjävulen därborta”.

Gänget kom springandes mot Thomas, omringade honom, varpå han blev slagen i bakhuvudet av en trädgren så han föll baklänges men tog i fallet mot marken emot sig med armarna så att hans armprotes föll av. Thomas är sedan en motorcykelolycka år 1996 handikappad då hans vänstra arm slets av. Gänget sparkade flera gånger den liggande Thomas.

Innan gänget försvann stal de Thomas klocka och armprotesen.

Den skadade och blödande Thomas ropade efter gänget att de skulle lämna tillbaks armprotesen men hånfullt ropade en av dem att ”den skulle ha få tillbaka senare”. Efter en månad är armprotesen fortfarande borta. Hos polisen har Thomas förevisats foton av ökända gängmedlemmar, som dock ej lett till önskat resultat.

Thomas kör normalt en av landstingets blodbussar och har för sitt jobb olika proteser beroende på vad han för stunden gör. De batteridrivna proteserna är specialtillverkade för Thomas vid Danderyds sjukhus och kostar bortemot 200.000:- och han hoppas att gänget återlämnar protesen. Den som vet var armprotesen finns kan ringa polisen i Handen: 08-401 7175.

FAKTA

Kriminaliteten har nått allt lägre åldrar i det mångkulturella Jordbro.


Sommaren 2006 anlades ett antal bränder i flera trapphus. Under år 2007 begicks ett antal mopedstölder med 12-14 åriga tjuvar. Kriminella gäng rekryterar yngre kandidater till brottets bana, till en början att få dem att utföra enklare ”tjänster”. Polisen i Jordbro har kartlagt gängen i Jordbro, dock utan att ännu har gripit förövarna av stölden av armprotesen. Men i närliggande området Västerhaninge är polisen på väg att klara upp flera spektakulära bankrån. Sammanlagt sitter ett 20-tal ynglingar häktade för rån mot banker, postkontor och värdetransporter. Ett av dessa är rånet mot Swedbank 18 jan 2008.

Tack för detta inlägg, Skribenten!

Ibland kan jag inte hålla tillbaka tårarna när jag ser vad som händer i Sverige.

Detta är helt klart ett sådant fall!

Att ingen tar tag i detta med alla dessa invandrargäng, som föraktar svenskar och som rånar och misshandlar gamla och handikappade!

Detta sker gång efter annan. Och vad gör våra politiker? Vad gör du, Dhimmifeldt?

Ask?
Mååååååååååna?

Detta är FÖR JÄVLIGT, rent ut sagt!

Jag vet att folk från både regering och riksdag läser i bloggen ofta. Så ta med er något av verkligheten till ert arbete, och se till att detta land ni är folkvalda att förvalta, räddas innan det är för sent!

Inga kommentarer: