måndag, april 07, 2008

Friskis& Svettis förtrycker muslimska kvinnor och svenska män

"En man som kör ett eget träningspass får tacka för sig och snällt lämna lilla salen på Friskis&Svettis i Stockholmsförorten Kista.

Jympaledaren Farkhondeh Kiya förbereder sitt pass genom att dra ner rullgardiner för fönstren och täcka spegelväggen med ett stort draperi. Värden öppnar dörren och välkomnar några kvinnor som kommer raka vägen utifrån med ytterkläder och slöja.

De vet att fotografering kommer att ske på passet och en av dem tittar sig lite oroligt omkring.-Är det en manlig fotograf? undrar hon. Svaret är nej.

Kvinnan som heter Samira, tar av sig slöjan. Hon har kommit dit för att träna tillsammans med sin 13-åriga dotter. Ingen av dem vill vara med på bild, men hon berättar varför hon går på tjejträning. -Muslimska kvinnor får inte blandas med män och inte röra sig framför en man. Kroppsformen får heller inte synas."

Läs mer här och se folks kommentarer!

Skandal att Friskis & Svettis böjer sig för en "profet" som levde för 1400 år sen och att de utan att blinka är med och förtrycker kvinnor i Sverige!

Jag hoppas ni som tränar - INTE gör det hos dem! Maila mailto:info@friskissvettis.se och/eller info@friskispressen.se och berätta för dem vad ni tycker om deras submission for islam.

Tack för tipset, MX!

Inga kommentarer: