onsdag, april 09, 2008

KLISTRAD! NYA INLÄGG UNDER! - Öppet brev till Friskis&Svettis

Varför har ni tagit bort inläggen på artikeln om er gympa med könsapartheid?

Var det för att det var muslimska unga tjejer som skrivit där och uttryckte sin förtvivlan? Eller vanliga "svennar", vars förfädrer har arbetat för jämnlikhet i hundratals år?

Och nu väljer ni att motarbeta detta genom att följa de muslimska männens råd och isolera deras kvinnor? Hjälper dem att göra om kvinnan till ett enda stort kön, som ska täckas.

Hjälper dem att visa att kvinnornas kön och själ ägs av deras pappor, bröder och män?

Kvinnor som lämnat islam (kallas apostater - vilket är ytterst modigt gjort då det bestraffas med döden oavsett om de bor i Iran eller Sverige), säger att slöjan är ett kyskhetsbälte de tvingas bära på huvudet.

Är ni stolta över att stötta detta?

Hoppas er återgång till ett ojämnlikt 600-tal, är värt alla de ickemuslimska kunder som kommer att lämna er - och framför allt att det var värt att ta ifrån muslimska tonåringars chans till att träna under normala förhållanden!

GRATTIS! Ni har tagit ifrån dem denna lilla frihet!

Friskis& Svettis har varit en svensk folkrörelse. Nu går ni tillbaka till 600-talet i mellanöstern - allt enligt islamska mäns önskan. Innan ni genomför sådana saker borde ni verkligen lära er lite om islam. Börja på fomi.nu.

Anna Blomkvist, du trodde nog att du gjorde något bra. Men vad du inte tänkte på, var att lära dig om islam först. Gör om - gör rätt!

/FS
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Alla inlägg som fanns kvar innan F&S raderade dem i förmiddags kan ni hitta här på Johan-Eriks blogg, Datt & Ditt BRA GJORT!

Inga kommentarer: