lördag, augusti 22, 2009

Den "fredliga och kärleksfulla religonen" och homosexuella

Detta skedde hos våra grannar i Norge. Ett homosexuellt par går hand i hand i Oslo. En man kommer fram till dem och undrar vad de håller på med när de håller varandra i handen. Han talar om att det är en "muslimsk stadsdel" och sedan sparkar han ner den ene mannen.

"Sparket hardt

Mannen av utenlandsk opprinnelse ga klart uttrykk for hva han mente om normale norske verdier.

- Han sa: «Det der liker jeg ikke. Dette er en muslimsk bydel».

Paret fortsatte å gå rolig oppover fortauet, men like etter kom mannen etter og sparket den ene av dem hardt bakfra. "

VG , Vil legge homoparade til Grønland , VG

Samma som händer i Iran och i de andra muslimska länderna. Våra länder i väst börjar alltmer präglas av islams hat och förnedring. Kärleksfull och fredlig....?

"Ny rapport från människorättsorganisationen Human Rights Watch avslöjar att homosexuella i Irak förföljs för att de anses hota nationens moraliska och religiösa fiber. "

"En mord- och tortyrkampanj mot homosexuella har svept över Irak under 2009. Det hävdar den New York-baserade människorättsorganisationen Human Rights Watch (HRW) i en rapport som publicerades på måndagen: "De vill utplåna oss. Mord, tortyr, sexuell läggning och genus i Irak".

Hundratals homosexuella män har hittats döda, dumpade på gator och avfallshögar, i många fall stympade på groteska sätt, exempelvis med avskurna könsorgan. Flera läkare som HRW talat med berättar om att dussintals män har kommit in till bårhusen, mördade genom att någon sprutat in lim i deras anus."

DN

/Fröken Sverige

Inga kommentarer: