lördag, augusti 22, 2009

Problem igen: Lugna Gatans ledare bedrägerimisstänkt

"Platschefen för Lugna Gatan i Skåne misstänks för bedrägeri. Han förhördes under fredagen. Därmed är ytterligare personer vid Lugna Gatan, en organisation inrättad för att förebygga brottslighet bland unga, misstänkta för brott.

MALMÖ. Han har granskats av polisen i minst fyra månader, men först klockan 14 på fredagen fick chefen för Lugna Gatan reda på att han är misstänkt för att ha lurat till sig 150 000 kronor via kapade kontonummer."

"I och med fredagens polisförhör är nu flera personer från Lugna Gatan, antingen tidigare eller nuvarande anställda, inblandade i olika utredningar eller domstolsprocesser.

De flesta rör bedrägerier, men vapenbrott och våld mot polisen finns med bland brotten. (se bakgrund)

– Det är riktigt att den här organisationen finns med i en rad utredningar, säger Harald Runge, chef för Malmöpolisens bedrägerirotel."

Sydsvenskan

Även i Göteborg, så är det av Allmänna Arvsfonden finansierade integrationsprojektet, Lugna Gatan, en samlingplats för kriminella:

Lugna Gatan i nytt blåsväder

Polisen avbryter samarbete med Lugna Gatan

Tidigare i denna blogg om vart våra pengar tar vägen när vi dör. Om vi missar testamentet.

Har du skrivit testamente?

LÄS om Allmänna arvsfonden på Fria Nyheter kanske ni kommer ihåg att skriva testamente NU!

Allmänna Arvsfonden och vart pengarna tar vägen HÄR!

Allmänna arvsfonden

Allmänna Arvsfondens pengar... Afrosvenskarnas krav: Stoppa Tintin! Misstänks ha bluffat till sig 50 miljoner av Allmänna Arvsfonden Malmö-elever på utbildning hos wahabisterna

/Fröken Sverige

Inga kommentarer: