söndag, december 06, 2009

Stöd frihetskämparna Stefan & Carina!

Jag vill bara tipsa om en insamling till förmån för Stefan Ohlsson och Carina Herrstedt.
De är drivande i den lokala avdelningen för Sverigedemokraterna i Landskrona . Riktiga eldsjälar båda två.

Stefan & Carinas blogg

Bilden minskad i storlek!


I alla fall kan ni ge dem ett moraliskt stöd på deras blogg. Några hundra är inga stora pengar för de flesta och blir säkert ett viktigt symboliskt stöd för Stefan & Carina.

De är mina personliga vänner och det finns ingen mening med att slösa samhällets resurser på sådana skitbagateller som de har dömts för.
”Finken” har ju upprepade gånger visat sig stå på stenkastarpöbelns sida. Han gjorde sig till åtlöje genom sitt agerande i TV4 morgonsoffa.
Här en bild från torgmötet som Erik Almkvist höll i Malmö. Finken bärs bort av polis

Mytomanen Finken påstod att ”Polisen hjälpte honom för att han ramlat och slagit huvudet”Ur min synvinkel är det ingen tvekan om vem som ljuger.

Detta strävsamma par har dömts till böter för förtal av denna ytterst obehagliga figur från den vänsterextrema. stenkastarpacket.. De har motarbetats och hotats av vänsterns stormtrupper men aldrig givit upp trots att de och deras barn har fått ta emot flera allvarliga dödshot från vänsterkanten.

Saken är en skitbagatell som härrör från ett påstående att ”Finken” omhändertagits för våldsamt upplopp under Sd´s torgmöte i Malmö. Tingsrätten ansåg att detta inte kunde styrkas och tilldömde honom 7 153 kr för förtal till vänsterextreme Fredrik Jönsson.

http://sdlandskrona.blogspot.com/2009/12...a-oss.html

bankgironummer till Stefan & Carina:
swedbank 82149754434715-1

Sd 2010!
mvh

UncleBob

Läs mer på Exilen


/Fröken Sverige

Nu på Facebook: http://sv-se.facebook.com/people/Froken-Sverige/100000522671925

Inga kommentarer: