söndag, juli 05, 2009

Hells Angels, Danmark: Folket är med oss mot kriminella invandrargäng
-"För tio år sen så älskade jag Danmark, men nu njuter jag närmast när danska soldater dör i Afghanistan", säger den så kallade "lille-A" i videon ovan.

Han sägs vara en av de ledande muslimerna som leder ett invandrargängen som krigar mot folk i allmänhet och Hells Angels i synnerhet, i Köpenhamn.

Filmen ovan finns med i Hells Angels så kallad Schakalmanifest, där de förklarar vad de tycker om kriminella invandrare, som de säger i första hand är av arabisk härkomst och är muslimer. Läs det HÄR.

I manifestet står bland annat:

"De hatar danskar; mentaliteten, levnadssättet, kristendomen och dess symboler. Ofta anger de rasism som huvudorsak till att de hatar, men de kan inte se sanningen som den är och tror att rasim bara gäller vit mot svart. De betraktar Danmark som ett "luderland" och ju mer skada de kan tillföra landets medborgare, dessto bättre har de det. - De har ingen respekt för vänlighet och artigt uppträdande, med mindre att det kommer från deras pappa, äldre manliga släktningar eller imamer. Artiga och snälla människor ser de endast som lätta offer, som fega och rädda och så fort de är utom hörhåll så snackar de skit om dessa människor. De har ingen naturlig respekt för äldre människor - bortsett från ovannämda personer (släktingar och imamer) och de ser inga fel i att förnedra eller terrorisera äldre, inte heller mot att använda våld mot gamla. De påtar sig offerrollen - den är central i deras livsuppfattning. - De har alla en kvinnoförtryckande mentalitet, som de knappast klarar att undertrycka då de försöker ragga tjejer. Denna mentalitet härstammar förmodligen från en uppväxt och en uppfostran, där de redan från 6-7 års ålder fått bestämma över sin mamma och över sina äldre syskon av motsatt kön.

"- De foragter de danske piger, deres selvstændighed og frisind, med mindre de gør hvad de beder dem om, indlader sig med dem eller konverterer til islam. Gør de ikke det så betragtes de rask væk som ludere og det er ikke med et kærligt glimt i øjet! Dette kommer ofte til udtryk ved; tilfældige møder på gaden, på diskoteker, i forbindelse med gruppevoldtægter, når piger forsøger at slå op med dem og ved ekskæreste-situationer generelt."

- De flesta schakaler är muslimer, i alla fall när de är hemma eller pratar med den religiösa ledaren. De låtsas att de tror på Gud och att de följer koranen. De påkallar ofta Allah - särskilt när de sitter i fängelse och är ensamma och rädda. I det dagliga missar de dock att följa religionens sanna väg: De röker hash, tar drorger, är kriminella, dricker alkohol, slåss, svär, är otrogna och de kan i alla fall inte säga att de INTE tar räntor!

"Hells Angels talsmand føler stor opbakning efter angrebet på arabere og muslimer i det stærkt kontroversielle 'Sjakal Manifest'."

I 'Sjakal Manifest' linker Hells Angels til et klip fra YouTube, som viser den såkaldte 'Lille A' fra Blågårds Plads.

Han er filmet under et borgermøde på Nørrebro om bandekonflikterne, hvor han forklarer, at man som indvandrer hånes, kriminaliseres og generaliseres af myndigheder og medier.

»For ti år siden der elskede jeg Danmark, men nu fy for satan.. når der dør danske soldater i Afghanistan, så nyder jeg det nærmest. Prøv at se, hvad for en grøft, jeg er havnet i«, siger 'Lille A', ifølge klippet, på mødet.

Jønke: Befolkningen er med os
Manifestet på HA´s hemsida
/Fröken Sverige

Inga kommentarer: