måndag, februari 18, 2008

Hizb ut-Tahrir: Det är en konspiration



Den islamistiska organisationen Hizb ut-Tahrir uppfodrar på en löpsedel muslimerna att stå samman emot dem som önskar att kränka islam, och beslutsamt besvara "kränkelserna " av profeten muhammed.



"Hizb ut-Tahrir i Danmark anmodar er om att vara medvetna om de intriger, som planläggs mot er och islam i detta land, och uppfodrar er att stå fast som en samlad grupp, sin Allah, den alsmäktige befaller er. En tät, solid mur mot dessa politiska, säkerhetesmässiga och mediamässiga hets, som är präglad av djupt hat och fientlighet mot islam, profeten och muslimerna" står det på löpsedeln.

Hizb ut-Tahrir är förbjuden som organisation i Tyskland, och den danska regeringen har också undersökt om organisationen kan förbjudas i Danmark. Jurister har värderat, att det inte går. Organisationen arbetar för att etablera ett kalifat, det man kan kort kan beskriva som ett islamiskt världsherredöme med endast en ledare - kaliffen. Hizb ut-Tahrirs ledare Fati Abdullatif har tidigare dömts till fängelse för hot mot judar och mot den danska regeringen.

"Vi befaller er också att svara beslutsamt på dessa kränkelse av er beärade profet", står det på löpsedeln.



"Fati Abdullatif protesterade under fredagen gällande att de danska medierna valgt att återge Kurt Westergaards tekning av profeten muhammed. Organisationen menar , att det är tal om en sammansvärjelse."


"De danska politikernas reaktioner, tidningarnas chefredaktörers misstänksamma konsencus om offentligörandet av de hatfulla teckningarna, sam det uppseendeveäckande stöttandet och rosandet av PET, det tyde som helhet på ett utspekulerat, planlagd konflikt, vars mål är att inte kunna reaslisera för ca 2år sedan, då den kränkande teckningarna ble offentligjorda för första gången."

Enligt Hizb ut-Tahrir är planen att kuva musmlimerna

"Sagen är, att man - på den ena sidan - önskar att kuva muslimerna genom rädsla, tyanni och övergrepp och tvingde dem till att bekänna sig till Västvärldens falska kultur, den med sekularism, deomokrati,ovh "yttrandrefriheten", samt att de terroriserar muslimerna med hänsikten att få dem bortledda från deras tro, quránen och högaktningen av profeten muhmmed (saaws) och efterlevelsen av hans Shari´ah. Det sistnämnda är precis det som den danska regeringen officiellt anser är det stora hindret för att kunna genomföra integrationspolitiken."

Fritt översatt från Jyllands-Posten. Bör läsas och se i samband med denna video:

http://www.youtube.com/watch?v=e2KKwj7AnzU




Inga kommentarer: