tisdag, november 22, 2011

Underkastelse även i Danmark: Ingen julgudstjänst för dagisbarnDenna jul så blir det dhimmiskap och underkastelse även i Danmark. Ett dagis stoppar nu sin traditionella julgudstjänst för att det finns muslimska barn i gruppen.

"Baggrunden er, at vi har flere muslimske familier, som ikke vil have deres børn med i kirke. Og så valgte vi at sige "nej tak", fordi vi også skal have vores hverdag til at fungere," siger Susan Lund Andersen, daglig leder i Børnehuset Ørnevang, til jp.dk.
 "Varför skall alla de andra barnen bli fråntagna en jultradition?," undrar prästen i Lillerød Kirke, Carsten Mulnæs.
 "Jeg var ked af og ærgerlig over, at de meldte afbud. De ringede og spurgte, om jeg kunne lave programmet om, så de kunne deltage. Jeg slutter altid med at lyse velsignelsen over børnene, og det ville de gerne have mig til at tage ud af hensyn til børnenes religion," siger sognepræst Carsten Mulnæs.
Prästen Carsten Mulnæs har nu skrivit ett läsarinlägg i dagens upplaga av tidningen Frederiksborgs Amts Avis, där han framhäver kyrkans roll i integrationen.

Nihad Hodzic, i Muslimer i dialog, tycker dock inte att kyrkan och danska traditioner har någon betydelse för integrationen. 

Nej, det kan man ju förstå. Muslimer varken får eller vill integreras med oss otrogna.

Jyllands-Posten

Läs gärna folks kommentarer under artikel. Här är en av dem:

"Kenneth Hansen, Otterup | Skrevet: 22. nov 11 kl. 01:25

Integration sker kun på en måde: Vi skal konvertere til islam. Længere er den ikke. Og det vil vi ikke, så islam: REND OG HOP"

In English, translated by Hans Erling Jensen, Eticha.dk : 

 /Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se
Stötta bloggen Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: