söndag, november 27, 2011

16-åriga somaliern som våldtog en 10-årig flicka avslöjades av kondompaket

Ett kondomförpackning med den somaliska gärningsmannens fingeravtryck på, är en av anledningarna till 16-åringen nu är häktad för den grova våldäkten på en dansk tioårig flicka. 

Förutom "vanlig" våldtäkt, så våldtog han även den unga flickan både oralt och analt.

16-åringen hade precis varit på en ettårig "uppfostringsresa" i Somalia. Där får man anta att han fick lära sig hur en god muslim uppför sig. Resultatet lät visst inte vänta på sig. 

Och i övrigt...det är fantastiskt att alla de som flyr alltid kan åka hem på diverse resor....


"Den 16-årige dreng, som er mistænkt for voldtægt af en 10-årig pige i Gullestrup, er ved et lukket retsmøde ved retten i Herning blevet varetægtsfænglset i 4 uger."
 "En kondompakke med fingeraftryk fundet på gerningsstedet er nogle af de beviser, der er imod drengen, og som førte til varetægtsfængslingen. Desuden har den 16-årige intet alibi for gerningstidspunktet og er blevet genkendt af et vidne, fremgik det af retsmødet."
Ekstra Bladet
Från papperstidningen: 

"Da detaljerne fra retsmødet om fuldbyrdet voldtægt og efterfølgende både anal og oral sextvang i går eftermiddags bredte sig i kvarteret, udtrykte folk i bebyggelsen forfærdelse over forbrydelsens brutalitet og grovhed.  

- Så ond kan man ikke være, lød det igen og igen til Ekstra Bladets  reportere.   "

LÆS: Voldtægtssigtet havde været på genopdragelse 

Lite mer om våldtäktsmannen på utmärkta bloggen Uriasposten och från den lika utmärkta Snaphanen

Lite annat från Danmark:


/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se
    Stötta bloggen Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: