lördag, november 24, 2007

Mujahedindemonstration mot SvD

" Omkring 500 anhängare av iranska Folkets Mujahedin samlades på lördagen på Norra Bantorget i Stockholm för att protestera mot en artikel som publicerats i Svenska Dagbladet. Artikeln innehöll ett citat där det hävdades att kvinnor inom rörelsen våldtagits.

Demonstrationen var ett stöd för kvinnorna i Ashraf, ett läger i Irak där den iranska motståndsrörelsen Folkets Muhajedin har sin bas. Deltagarna hävdade att dessa kvinnor grovt kränkts av Svenska Dagbladet."

"Vid mötet talade även ordföranden för föreningen Advokater utan gränser Kenneth Lewis. Han menade att det är ett problem med svensk lagstiftning att en tidning inte kan åtalas för förtal om tidningen inte attackerat en enskild person.

Till DN sa han senare att han undersöker möjligheten att via en grupptalan åtala Svenska Dagbladet för förtal."

DN

Ja, det är bara att TACKA idioterna! För att de väcker folk och forhoppningsvis även svensk media. Nu får det snart vara slut på gnället från dessa OMÄTTBARA KRAVMASKINER!

Det är konstigt vad många ickesvenskar det är, som har åsikter om den SVENSKA LAGSTIFTNINGEN?! Sköt ni era egna länder istället!

Och har ni fått skydd och hjälp i Sverige - så var snälla och tacka inte landet med att försöka dra ner oss till stenåldern!

Inga kommentarer: