tisdag, oktober 19, 2010

Abdirisak Waberi - Islamist i Sveriges riksdag - Ett sammanfattande porträtt



"I riksdagsvalet 2010 hade partiet Moderaterna placerat den extrema islamisten Abdirisak Waberi på femte(!) plats på sin riksdagslista, varpå han sedermera självklart fick en plats i riksdagen.

Abdirisak, som även är ordförande i Svenska Islamiska Förbundet, propagerar bl.a. aktivt för att kvinnor inte ska ta män i hand, för att alla kvinnor ska ha slöja på sig, för att muslimer enbart ska äta halal-kött (och dessutom "ha rätt till" att få det serverat överallt), för att män och kvinnor inte ska få befinna sig i enrum med varandra, och för att man inte ska få lyssna på "musik som man kan dansa till". Dessutom arbetar han aktivt för att alla muslimer i Sverige ska följa denna "enda korrekta tolkning av islam", som han kallar den.

Låter det för galet för att vara sant att detta skulle vara en beskrivning av en av Moderaternas riksdagsmän i Sverige 2010? Se filmen och bedöm själva, detta är INTE en bluff!

Denna film sammanfattar på tio effektivt klippta minuter denna mans chockerande åsikter och agenda, och är ett MÅSTE för alla som tror att Svenska muslimer, och framför allt deras företrädare i politik och media, i många fall är något annat än extrema.

Hur har det egentligen kunnat hända att vi har en man som detta i Sveriges riksdag år 2010, och varför gör ingen något för att ytterligare uppmärksamma detta faktum och konfrontera Moderaterna som parti med detta?!"

/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se

Inga kommentarer: