onsdag, februari 27, 2008

Spitfire: Kriget i Laholm trappas upp...

Nu dalade det ner ett nytt läsarmail igen. Tackar för att du delar av dig från verkligheten, Spitfire!

Som vi kunde läsa på bloggen i söndags, har Laholm i södra Halland invaderats och tagits över av kosovoalbanska samhällsterrorister. Det finns i praktiken bara en människa ur det politiska - samt administrativa - etablissemanget som försökt stoppa den groteska utvecklingen. Han heter Bertil Johansson (lp) och är ledare för laholmspartiet.

Som redan framgått, har polisen fullständigt misslyckats i sin uppgift att Laholm skall vara en trygg stad, utan kriminella miljöer, vandalisering och allmänt socialt förfall. Genom några traditionella och lika patetiska uttalanden i pressen, tror polischefen Ulf Bejrum att saken skall vara ur världen.

Resten av politikerna i Laholm, gör som de flesta andra hycklande politiker i Sverige: tiger ihjäl de oerhörda kriminella problem, som den s k mångkulturen dagligen producerar. Och till ofantliga och svindlande penningbelopp, som medborgarna måste betala genom allt högre skatter.

I Laholm försöker de handlingsförlamade - och politiskt korrekta - politikerna dölja sanningen genom att, helt enkelt lägga locket på. Därmed tror man problemet vara löst! Detta är förstås självbedrägeri av första graden.

Som tack för kompetent agerande, och sitt lokala engagemang för ordning och reda i Laholm, hotas nu Bertil Johansson och hela hans familj. Hotet gäller både den egna personliga säkerheten, samt familjens gemensamma egendom.

Genom brevhot framgår bland annat att hans hus kan komma att brinna eller bli bombat... se Hallands Posten

Titta noga på bilden. Jag tycker att bilden på Bertil Johansson, där han sitter i foajén på polisstationen i Laholm i begrepp att anmäla hotet, på ett mycket kusligt sätt visar hur fruktansvärt ensam han är i samhället. Men samtidigt demonstrerar han ett sällsynt och enastående politikt kurage. Han är helt enkelt en medborgare med RYGGRAD, som sannolikt får de flesta andra politiker att rodna av skam.

Hoppas polisen verkligen ser mycket, mycket allvarligt på detta. Medan jag samtidigt förutsätter att de övriga politikerna i Laholms Kommun - trots sin uttalade feghet, ändå lika RAKRYGGAT och mangrant nu sluter upp bakom Bertil Johansson. För att visa och markera att man inte längre accepterar någon samhällsterrorism i Laholm.

Spitfire

Inga kommentarer: