tisdag, februari 26, 2008

Jimmie Åkesson: Det allra bästa vore ifall vi inte hade behövts alls.

"...Man kan tycka att vi i våra skrifter använder överord och målar fan på väggen. Ingen skulle vara gladare än jag om det låg något i det, för vi vill verkligen inte ha den utveckling som vi varnar för.

Men på samma sätt som man blev idiotförklarad för 20 år sedan om man talade om att vi i dag skulle ha etniska enklaver i storstäderna till vilka ambulanspersonal och brandmän inte vågade åka till utan polisbeskydd eller att vi av hänsyn till muslimer skulle tvingas överge gamla traditioner som kyrkliga skolavslutningar och sjungandet av "Den blomstertid nu kommer", så blir man i dag idiotförklarad om man varnar för att fler svenska seder och bruk kan få komma att ge vika för muslimska, att svensk boskap kommer att halalslaktas och att sharialiknande lagar kommer börja införas.

Än mindre blir man betrodd om man påtalar det matematiska faktum att den muslimska minoriteten inom en inte alltför avlägsen framtid kommer att utgöra majoritet på allt fler håll i Sverige om nuvarande utveckling fortsätter. Malmö är ett tydligt exempel där svenska barn redan är en minoritet. (Se t ex Financial Times 2008-01-18)

På en punkt vill jag dock ge Andreas Malm rätt. Sverigedemokraterna har ett lysande utgångsläge. Tyvärr, får man väl säga. Det allra bästa vore ifall vi inte hade behövts alls.

Jimmie Åkesson, partiledare, sd

Läs hela inlägget på DN och även den verklighetsfrånvände Andreas Malms svar här. Han kunde som vanligt inte klara sig utan Godwins lag.

Inga kommentarer: