söndag, mars 16, 2008

Islamforever: Slå din fru med en borste på en öm del som bröst eller ansiktet

En av islamisterna på FOMI uttalar sig om våld mot kvinnor:

"Vi tar ett exempel: En man jobbar 10 timmar för att försörja sin fru och sina barn, när denna man kommer hem så frågar han sin fru om maten, och då säger hon att hon inte orkade.

Visst kvinnan har rätten att sitta hemma och inte behöva gå ut i en tuff arbetsmarknad men hon måste också ta på sig sitt ansvar som är hemmet. Vid försa gången skal mannen prata med henne i lung och ro och berätta för henne att hon inte kan göra så, förbättrar sig kvinnan så skal man inte göra nått. Men om hon gör samma sak nästa dag då skal han lämna henne i sängen för att visa att det hon gör är fel.

Händer detta en 3:e gång då skal mannen för att förhindra en skillsmassa slå henne med en lätt borste eller ett lätt slag på en o öm del (bröst, ansikte m.m) Och det skal inte märkas att kvinnan har blivit slagen. "

Tidigare uttalanden av denna i Sverige boende muslim:

Om homosexuella: " Nej faktiskt om jag skulle stiftat lagar så skulle det varit typ 40 piskrapp eller fängelse. Men bara så de lär sig iallafall, och om de inte vill lära sig så får de lämna landet."

Om Sverige: " Men Sverige är ett väldigt bra land fastän de har lite lagar som jag inte gillar. Haha vill du veta vilka som gjorde europer till människor? Jo muslimerna i spanien Vill du veta vem som gjorde svenskarna till människor under vikinga tiden? Jo en muslim vid namn Ahmad Ibn Fadlan. Så Islam har alltid varit en del av europa, och utan Islam i europa skulle ni ha levt som ni gjorde för 300 år sedan."

Den som tror att Islamforever är unik, den vet INGET om islam!

Inga kommentarer: