söndag, mars 09, 2008

" Kvinnoprotest i Rinkeby på kvinnodagen"

En bild av det "nya" Sverige....

"En rubrik som borde få det värma i hjärteroten hos hela det statsfeministiska etablissemanget från Gudrun Schyman till Maria-Pia Boëthius. Falkblick tillåter sig dock att tvivla på att glädjen är speciellt uttalad.

Svenska Dagbladet rapporterar på internationella kvinnodage, den 8:e mars, om protester från föräldrar i Rinkeby mot att den för grovt skatte- och bokföringsbrott misstänkta somaliska förskolekedjan Bismihali riskerar att bli av med tillståndet att bedriva förskoleverksamhet.

Bakgrunden är att ägaren till företaget Bismihali förskolor AB som driver inte mindre än sju förskolor sitter häktad sedan den 18 januari, misstänkt för grovt skatte- och bokföringsbrott när tiotals millioner kronor först ut ur landet till konton i Dubai, Djibouti och Etiopien. Den ekonomiska redovisningen är obefintlig - bokföringen för 2007 är till exempel “helt förvunnen”."

Läs detta och mer på bloggen Falkblick

"Det som inte framgår av artikeln är att i denna förskola hittades kartor över Lars Wilks hem i Skåne enligt källor på nätet. Det innebär också att de terrormisstänkta Somaliska män som greps för någon vecka sedan har kopplingar till den Somaliska Bismihali-förskolans verksamhet. Det tyder också på att Stockholmarnas inbetalade skattemedel används för att finansiera terrorverksamhet i Somalia."

Thoralf Alfssons bloggOch var finns viljan att integreras eller assimileras och viljan till att barnen ska få umgås med svenska barn och bli en del av Sverige? Rolling Eyes Rolling Eyes

Detta är bara ytterliggare ett bevis, på islam inte har här att göra, om de inte kan hålla religionen i sitt hjärta istället för att tvinga på oss skiten.

Inga kommentarer: