söndag, maj 18, 2008

Dragonen: Låt oss inte göra allting "för sent"!

"Muslimer ska inte tro att de kommer till ett dukat bord där de får allt de pekar på. De ska överhuvudtaget inte komma till Sverige för att det är emot deras ideologi. Det är inte jag som säger det utan det är deras Koran som säger det.


Vi måste skicka tillbaka varenda en av dem för alla troende muslimer vill INTE integreras i ett icke-muslimskt samhälle, de är här för att kolonisera oss, skapa sina egna enklaver som sakta men säkert ändrar balansen i Sverige och gör vårt land till ett nytt MÖ. Detta är absolut sant, ni kan fråga vilken muslim som helst.


Ta en ordentlig titt på Libanon, ta del av den historiska utvecklingen av Medelhavets "Paris" till dagens icke-samhälle som har kidnappats av muslimer som tom nu krigar mot varandra.


Islam handlar uteslutande om fruktan, hat och våld, ingen kärlek mot människan där inte. Islam för ingenting gott med sig.


För att besegra detta hot så måste vi (alla) veta vad vi har emot oss. Lyssna inte på våra politiker utan läs denna ypperliga artikel i Frontpagemag, som reder ut alla begrepp och varför begreppen "hittats på" för att humanisera islam.


Låt oss inte göra allting "för sent" utan börja på ett proaktivt sätt göra det så svårt för muslimerna att bo här i VÅRT land så att de flyttar vidare av egen kraft!


Dragonen"


Tack för inlägget, Dragonen!

Inga kommentarer: