tisdag, maj 20, 2008

Rakryggad: Öppet brev till Sveriges riksdagsledamoter

"Så var det dags att återigen försöka få vettiga och rimliga svar från riksdagsledamöterna. Nedanstående mäjl skickades idag till samtliga 349 riksdagsledamöter. Kommentarer emottages.

Kära riksdagsledamöter,

I många medborgares intresse har jag tidigare skrivit till Er, utan att få svar av mer än en handfull. Vi ger er därför en ny chans – ni är ju trots allt avlönade av bland annat oss som har de funderingar som jag nämner nedan. Min strävan är att få till en dialog med Er, invalda i Sveriges högsta beslutande församling.

Ni bedriver en politik som har gjort Sverige s.k. mångkulturellt. Oavsett partitillhörighet påstår ni att mångkultur är bästa tänkbara politik. Var har ni fått detta ifrån? Var kan vi vanliga dödliga ta del av det som har övertygat er? För inte ens med den godaste viljan i världen kan man väl säga att det går bra för Sverige nu? Låt oss också få möjligheten att övertygas!

Så många länder runt om i världen dras med inhemska etniska konflikter, varför lär ni inte er av dessa? Om ert motiv handlar om solidaritet så vet ni ju mycket väl att hjälp på plats är betydligt effektivare än invandring både vad gäller kostnaden och antalet hjälpta. Det sunda förnuftet säger att en svensk hundring, omsatt i mat och kläder, effektivare hjälper Daouda i Afrika, än som kontanter i fickan på Ahmed i Rosengård. "

Läs hela Weines brev till våra svenska politiker på Rakryggad

Inga kommentarer: