lördag, juli 25, 2009

Edda Manga: Från kackerlacka till blatte

"Reaktionerna på rapporter om en ökning av inomhuskackerlackor i Sverige i bloggsajter som imittsverige, exilen.eu och flashback.info borde göra oss vaksamma:

-Det en gång rena och välordnade Sverige blir alltmer smutsigt och kaotiskt efterhand som det fylls på med människor från tredje världen ...

Från välfärd, trygghet och hälsa till fattigdom, våldsbrottslighet, kackerlackor och resistent tbc, idel nya landvinningar."

De "etymologiska" diskussionerna i dessa fora har kommit fram till att ordet "blatte" kommer från kackerlackornas latinska namn "blattodea". Den rasistiska logiken är chockerande explicit: "Mörka, vidriga och enorm reproduktionsförmåga. Attributen passar både insekterna och arabpacket. Araberna lever som parasiter på svenskens socialbidrag och kackerlackorna lever i sin tur som parasiter på arabernas falafel. Således en dubbel parasitkedja"."


GP

Islamologen Mattias Gardells fru
Edda Manga gör vad hon kan för att i GP idiotförklara vanligt folks oro för ohyra och de farliga och smittsamma sjukdomar som flyttar in i Sverige, på grund av den okontrollerade massinvandringen. Låt er inte missledas....

Eller skriver hon på en enda rad att det som nu sker med vårt tidigare vackra, rena och relativt sjukdomsfria land är fel? Skriver hon en enda lösning på problemen?

Nej, vi ska bara vänja oss - annars kallas vi rasister....


/Fröken Sverige

Hjälp mig att kunna spendera mer tid med bloggen, genom att skänka ett bidrag till
Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS".

Inga kommentarer: