torsdag, juli 16, 2009

Kent Ekroth: Omar symboliserar hur naiv svensk media är

"Mohammed Omar omfamnades av svensk media som ett lysande exempel på en “moderat muslim”. Det är alltid lika roligt att se dum svensk media duperas så enkelt.

Nu verkar det vara ok att ha de åsikter Omar ha och ändå bli inbjuden till SVT:s morgonsoffa. Antar att hans antisemitism är alltför lockande för att vänsterextremisterna på SVT ska kunna hålla sig från att bjuda in honom.

Det finns ingen “moderat islam” och inser man det inser man också vilken sida man ska välja i diverse konflikter (t.ex. Israel-arab konflikten)."

"På frågan hur han länge kunde bära på sin radikalism i tysthet svarar Omar: ”Jag hade muslimska vänner som visste det, och de var inte så fördömande, de var mer förstående. Jag har alltid gått i moskén och rört mig bland muslimer, haft muslimska vänner och rådgivare osv. ’Vi förstår, Mohamed, du kan inte göra mer än så här. Det är judarna som kontrollerar medierna, vi vet att du inte kan skriva vad du vill.’ De förstod.”"

Läs mer på Kent Ekroths blogg

Vidare intervjuas Omar av den högerextremistiska tidningen Nationell Idag:

"Dialogboken gavs ut på förlaget Cordia relativt nyligen.

Ja. I den hycklade jag en del ändå, jag gick med på de officiella förklaringarna av elfte september, om Usama bin Ladin och så. Men jag går inte på djupet in på terrorismens orsaker.

"Bland alla skribenter som högljutt har förklarat sig avståndstagande gentemot dig, exempelvis Nima Dervisch…


Han är inte seriös, Nima Dervisch. Han är en pajas som bara spottar ur sig varenda rykte, varenda lögn han kan hitta för att kompromettera Iran. Han är på så sätt en ovärdig fiende till den islamiska republiken. Han sitter bara och skriver snyfthistorier om det straff som någon kvinnlig mördare har fått i Iran, att hon skulle hängas. De skulle visst gå till Amnesty, den sionistiska organisationen, de skulle ut och demonstrera och så. Nima har ingen ideologisk hemvist, han är nyttig idiot åt flera aktörer, främst judiska etniska aktivister."

Vilken västerländsk stat betraktar du i dagsläget som mest repressiv och intolerant?
Jag kan faktiskt väldigt lite om de andra, men Sverige måste väl vara bland de värsta. Sverige ligger inte långt efter gamla Sovjet.

Hur är det då med de etniska svenskarna, nordgermanerna och deras överlevnad?
En begränsad invandring kan jag tänka mig, det har de flesta länder alltid haft. Jag tycker inte att muslimska invandrare till Sverige ska integreras och anta de värderingar som är rådande idag.

Läs hela intervjun om ni vill bli mörkrädda och inse vad islamism och "judenojja" är. Och inse även att denna mannen går lös i vårt land och blir inbjuden i parti och minut av våra skattefinansierade media som SVT och SR - samma media som vägrar demokratiska SD tid.

Läs också Dick Erixons inlägg om Omar:

"‘För oss muslimer är Hitler en hjälte’

En flitigt förekommande person i SVT, SR och andra medier är Mohamed Omar. Så här låter det i hans blogg när Ahmed Rami svarar på Omars frågor:

Jag betraktar Hitlers rörelse som en intifada mot den judiska makten i Tyskland. Hitler bedrev en motståndskamp på samma sätt som palestinierna gör …

För oss [muslimer] symboliserar Hitler det goda. Han var en hjälte."


Se mer: Paulina Neuding i Svenska Dagbladet, Ska SVT gå extremisternas ärenden?

Spikharry:

Antisemiten Mohamed Omar hyllar hitler

Tack för tips, Paraflex med fler!
/Fröken Sverige

Hjälp mig att kunna spendera mer tid med bloggen, genom att skänka ett bidrag till
Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS".

6 kommentarer:

Anonym sa...

Finns en lång intervju från tidningen NI.

http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?dokID=912

Skogman.

Fröken Sverige sa...

Skogman: Det är ju den jag tagit en del av texten från och det står också. :D

Vill personligen inte lägga ut en länk till den tidningen egentligen, men i detta fall är det relevant, så den får vara kvar.

De passar ju bra ihop, Omar och hans beundrare på NI.

Mvh

/FS

Jocke sa...

Ha, ha ! Hedersmuslimen Omar är i själva verket ett återigen ett offer enligt egen utsago, "en vanlig from muslim", som har tvingats hyckla och dölja sina verkliga, högst legitima, ja rent av självklara åsikter p.g.a. de svenska "judedominerade" medierna. Äntligen har han kunnat "komma ut ur garderoben" som en fri människa och bejaka sina böjelser.

Tusan också, ett streck i räkningen för mediavänstern. Vad ska de göra av detta ? Ingenting förstås, som vanligt i liknande fall. Bara låtsas som om det regnar.

Mahmoud sa...

"Den sionistiska organisationen Amnesty International"...

Ska man skratta eller gråta?

Anonym sa...

Kul att Mohamed Omar avslöjar islams största agenda. Men ändå tas han inte på allvar av svennarna, ska man skratta eller gråta "mahmoud"?

Hans åsikter och tankar är inget främmnade för det muslimska folket. Muslimska tv-program proklamerar samma idéer och åsikter. För att då ligger även, Gud förbude, Europa under den muslimska fanan.

Det allra roligaste är att denna tomte är halvsvensk. HALVSVENSK! Modern är etnisk svensk. Och där har ni svaret till hans radikalitet. Han vill så klart hävda sig för sina muslimska vänner. Halvblodingen vill visa att han är "mer muslim" än de helblodade muslimerna genom sin radikalitet. Genom att förkasta sin KRISTNA SVENSKA SIDA vill han visa vilken god muslim han är trots att han är halvsvensk.

Det är alltid de "annorlunda" som blir mest radikala. Synd om dom. Han är islams Jackie Arklöv. Sveriges mest radikala nazist, som är mörkhyad. Mohamed Omar är lika mycket skämt som Jackie Arklöv. Hoppas att du inser en dag att du även är en KRISTEN svensk Mohamed Omar.

"Jag har alltid gått i moskén och rört mig bland muslimer, haft muslimska vänner och rådgivare osv". Här ringer min varningsklocka. För er som inte vet så betraktas och behandlas inte halvmuslimer och konverterande muslimer som övriga muslimer. De anses vara "mindre muslimska", eller inga "riktiga" muslimer. De kommer liksom aldrig in i muslimgänget. Dessa måste hela tiden bevisa att de är goda och pålitliga muslimer. Och jag tror att det är det som Mohamed Omar gör nu. Han vill hela tiden bevisa för sina muslimska vänner att han är lika mycket muslim som de helblodade. Ett klart exempel är borttagandet av hans tilltalsnamn "Jonas".

Synd om dig Mohamed "Jackie Arklöv" Omar.

/Assyriska FF

Anonym sa...

Mohamed Omar är ett tydligt exempel på varför icke-muslimska kvinnor inte ska inlåta sig med muslimska män!

Stolt över mina rötter