tisdag, oktober 10, 2006

Terrorfrykt ved den amerikanske ambassaden i Oslo

"Hele området rundt den amerikanske ambassaden i Oslo er nå sperret for all ferdsel. Bombegruppe med hunder, brann og ambulanser er på plass ved ambassaden.

- Bombegruppa er nå ankommet. De tar nå på nødvendig utstyr, og er straks nede ved containeren, sier operativ uteleder Arve Røtterud til oppmøtte journalister utenfor den amerikanske ambassaden nå i kveld.

Verken fotgjengere eller bilister får bevege seg i området rundt ambassaden før bombegruppas utsendte får sjekket hva som ligger i containeren."

Läs mer i norska Dagbladet

Det är verkligen en helt ny värld vi lever i, numera. För bara några år sen så trodde vi väl inte att vi skulle läsa om dagliga bombhot - äkta och oäkta - i nordisk press, i stort sett dagligen...?

Men, med de som vi erbjudit en fristad i "vår trygga" del av världen...så har vi även importerat med livsstilen från de länder de kommer ifrån. Och då menar jag den ISLAMISTISKA livsstilen. Och påstår därmed inte att ALLA muslimer stöttar den. Men troligen gör de flesta det...när det väl gäller. Annars borde man höra NÅGON kritisera allt som händer i världen i islams namn?

Invandrare med annan religiös bekännelse, än islam, brukar däremot inte ta med sig de problemen de flyr från. Därför integreras de också lättare i norden och övriga västvärlden.

Nu är det till och med så vanligt med olika hot, så att man glömmer bort dem, och det efter bara några dagar. Vad hände med bomben vid FP´s valstuga? Varför är det så tyst om allt?


Inga kommentarer: