tisdag, juli 24, 2007

Folkomröstning om den okontrollerade massinvandringen!

"Den okontrollerade mass-invandringen har lett till stora brister i samtliga samhallsfunktioner pa gransen till en total kollaps av samhalls systemet. Skolor, brottslighet, polis, sjukvård,
bostadsområden, harmoni, gemenskap, äldrevård, pensioner, otrygghet, rädsla, mm. allt har påverkats negativt i en allt ökande takt. Dagliga rubriker påminner oss om det nya mass-våldet som svenskar nu tvingas uppleva. 75% av svenskarna är rädda för att gå ut."

"Aldrig har de riktiga kostnaderna redovisats. All kritik emot mass-invandringen hanteras av odemokratiskt utformad kampanj som leds av TV och press. Den kampanjen stöds av utomparlamentariska hat och våldsgrupper. Vi som vill minska eller stoppa den utom kontroll pågående mass-invandringen, vi ar inte rasister, vi är ansvarsfulla bekymrade medborgare och skattebtetalare. Vi anser att politikerna har struntat i sitt ansvar, de har struntat i våra gamla som byggde vår nation, de som led under världens i särklass högsta skattetryck med förhoppning om en tryggare framtid. De, vi har alla svikits. De, vi har blivit lurade av politiker som inte ens har kunnat komma med en motivering till den politik som saboterat vår nation på oräknerliga sätt. Folkomröstning NU!"

Skriv på här

Inga kommentarer: